5 dolog, amit akkor érzel, ha megtaláltad az Igazit! Shift+ö = Ő

A Nagy Ő, az Igazi, a lelkitárs – általában így nevezik azt a személyt, akivel valamiért tökéletesen összepasszoltok. Az alábbiakat pedig biztos, hogy érezni fogod mellette!

Talán kissé közhelyesnek hangzik, de tény és való, ha megtalálod az Igazit, azt rögtön tudni fogod. Mert nem érzel többé bizonytalanságot amiatt, hogy egyáltalán érdemes-e belevágni egy kapcsolatba ezzel a személlyel. Nem izgulsz többé azon, hogy tényleg komoly kapcsolatot keres-e a másik – vagy csak futó kalandra vágyik. A dolgok valódi természetességgel követik egymást az életetekben, mintha egy tökéletesen megírt forgatókönyv szereplői lennétek.

Az egyik legnagyobb különlegessége ennek a helyzetnek, hogy teljesen új élményeket tapasztalsz; olyan érzéseket élsz át, amelyeket egyetlen korábbi kapcsolatodban sem. Szinte már lehetetlen elhinni, hogy tényleg létezhet olyan ember a világon, akivel az első perctől kezdve ennyire jól megértitek egymást. És ez nem szimpla véletlen, de még csak nem is időzítés kérdése. Ha az alábbiakban magadra ismersz, jó hírünk van, mert nagy valószínűséggel megtaláltad az Igazit!

1. Jól érzed magad a bőrödben És nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Sőt, utóbbi különösen fontos tényező! Mindenkinek vannak kicsit bosszantó vagy akár furcsa szokásai, de a pasid mellett egyáltalán nem érzed rosszul magad ezek miatt. Nem gondolod úgy, hogy rejtegetned kéne bármit, hiszen pontosan tudod, hogy a barátod úgy szeret, ahogyan vagy. Egy életre szóló kapcsolatban pedig nagyon fontos, hogy saját magadat tudd adni a párod mellett, hiszen még a legjobb színészek sem tudnak örökké szerepet játszani!

2.Mindig vonzódsz hozzá Egyetlen kapcsolat sem működhet vonzalom nélkül, de az igazi bónusz az, ha ezt mindig érzed is. Mindegy, hogy éppen edzeni indul a régi trikójában vagy kócos hajjal mászik ki az ágyból reggel, számodra mindenkor tökéletesen néz ki. Van az a különleges érzés, amikor sehogyan sem tudsz betelni a másikkal, és ezt ritkán tapasztalják az emberek hosszú időn át – pláne ilyen intenzíven.

3. Mindent meg tudtok oldani – viták nélkül Valószínűleg te is ismersz olyan párokat, akik állandóan vitatkoznak valamin. Sőt, akár az is lehet, hogy a régmúltban te is belekerültél egy ilyen kapcsolatba. A mostani különlegessége épp abban rejlik, hogy nincsenek gyakori konfliktusok közted és a barátod között. Ha valamiben mégsem értetek egyet, könnyen meg tudjátok beszélni veszekedések nélkül, hiszen felesleges időpazarlásnak érzed, ha éppen rosszban vagytok valamiért.

4. Bármiről tudtok beszélgetni Őszinteség nélkül nem sokáig húzza egy kapcsolat, épp ezért olyan klassz, hogy te bármiről tudsz beszélni a pasiddal. Egyszerűen nem jutna eszedbe egyetlen apróság sem, amit nem tudsz megosztani vele, kezdve az időjárástól egészen a legnagyobb gyerekkori félelmedig. Hosszútávon ez az egyik legfontosabb részlet: a tény, hogy mindennel fordulhatsz hozzá, s a kapcsolat valódi biztonságot nyújt mindkettőtök számára

5. Úgy érzed, minden összepasszol Emlékszel még azokra a kapcsolatokra, amelyekben folyton valamilyen problémába ütköztetek? Akármit igyekeztetek csinálni, mindig újabb akadályba ütköztetek, ami végül szakításhoz vezetett. Aztán megismerted a mostani barátodat, és hirtelen minden olajozottan halad előre. A dolgok természetesek és magától értetődőek, nincsenek kínos szituációk, és egyszerűen biztos vagy benne, hogy ez más, mint amit korábban tapasztaltál.

Hozzászólások: