3 ZSÍRFALÓ RECEPT SZÓDABIKARBÓNÁVAL. ELKÉPESZTŐ A HATÁSA, NEM FOGOD MEGBÁNNI!

KARCSÚNAK LENNI MANAPSÁG DIVAT, AZONBAN NEM CSAK AZÉRT KELL LEFOGYNUNK, HOGY KÖNNYEBBEN BEILLESZKEDJÜNK A TÁRSADALMI NORMÁKBA, HANEM AZÉRT IS, HOGY EGÉSZSÉGESEBBEK LEGYÜNK. AJÁNLOTT KIPRÓBÁLNI AZ ALÁBBI TERMÉSZETES MÓDSZEREKET, HA MEG SZERETNÉNK SZABADULNI EGY PÁR FÖLÖSLEGES KILÓTÓL.

zsiregetes-szodabikarbonaval

1. SZÓDABIKARBÓNA ÉS CITROM-VAGY GRAPEFRUITLÉ

Hozzávalók: 1 teáskanál szódabikarbóna, ½ csésze víz, citrom- vagy grapefruitlé.
Elkészítés: a vízhez adjuk hozzá a szódabikarbónát, majd addig kevergessük, amíg egyenletesen feloldódik. Ezután keverjük bele egy citrom-vagy grapefruit frissen kifacsart levét is. Minden reggel ébredés után igyunk meg egy adagot a keverékből, majd várjunk 20 percet, és csak azután reggelizzünk.

2. SZÓDABIKARBÓNA, ALMAECET

Hozzávalók: ½ teáskanál szódabikarbóna, 2 evőkanál almaecet, 1 pohár víz.
Elkészítés: a szódabikarbónát keverjük el az almaecettel, majd az egészet a vízzel. Reggeli előtt igyuk meg a keveréket.

3. SZÓDABIKARBÓNA, GYÜMÖLCSÖKKEL

Hozzávalók: 1 csésze eper, 1 szál friss mentalevél, 2 citrom leve, 2 csésze víz, egy fél téáskanál szódabikarbóna.
Elkészítés: a hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, majd keverjük alaposan össze. Naponta kétszer igyunk meg egy-egy adagot ebből a nagyon egészséges italból.

Ha szeretnénk egészségesebbek lenni, és testsúlyunkból is leadnánk, alkalmazzuk a fenti módszerek valamelyikét rendszeresen. Ezenkívül pedig fogyasszunk rendszeresen zöld teát, hiszen egy nemrég közzétett kutatás eredményei alapján nagyon jó hatással van az általános egészségünkre, és fogyasztó hatása is van. Ráadásul felgyorsítja a zsírégetés folyamatát, és közben szabályozza a szervezet pH-értékét.

Hozzászólások: