Vége a várakozásnak, visszahozza a Szulejmánt az RTL Klub

Másfél hét múlva visszatér az RTL Klubra a Szulejmán című török sorozat, amelynek szüneteltetése miatt rengetegen tiltakoztak.

Átalakul az RTL Klub programstruktúrája a Celeb vagyok, ments ki innen! befejeződésével – írta az Origo. Visszatér a sokak által nélkülözött Szulejmán című sorozat is.

Szerdán, november 12-én még 20.30-kor kezdődik a Barátok közt, majd 21.05-től jön a Celeb vagyok, ments ki innen!, és ez lesz egyben a valóságshow utolsó adása is. November 17-én jelentősebb változások lesznek, elrajtol a Dr. Tóth című műsor, a Barátok közt viszont 20 perccel később, 20.50-től lesz látható.

A Celeb vagyok miatt hat héten át szüneteltetett Szulejmán november 19-én tér vissza. A sorozat átmeneti eltűnése szeptemberben heves érzéseket váltott ki a nézők egy részéből, még tüntetni is akartak a szüneteltetése ellen.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója korábban elnézést kért a megbántott rajongóktól, de közölte, semmi rendkívüli nincs abban, hogy egy sorozatot szüneteltetnek. Ha nem így döntöttek volna, a Szulejmán az este 11 órás sávba csúszott volna, és szerinte az is felháborodást váltott ki a sorozat elkötelezett rajongóiból.

image (2)

 

Hozzászólások:

6 thoughts on “Vége a várakozásnak, visszahozza a Szulejmánt az RTL Klub”

Comments are closed.