3 ok, amiért egy nőnek nem számít, hogy helyes-e a pasija

Biztos te is láttál már olyan párost, ahol egy gyönyörű lány kezét egy pocakos, kopaszodó, nem éppen David Beckham külsejű srác fogta. Előfordul az ilyen, elég gyakran. A nőknek ugyanis tényleg nem fontos, hogy a pasijuk hűdejól nézzen ki. Íme 3 ok, hogy miért nem.

jopasi

01. A nők biológiailag jobban vonzódnak egy bizonyos társadalmi státuszhoz.

És itt nem arra gondolunk, hogy egy pasi minél magasabb pozícióban, minél gazdagabb legyen, minél drágább és nagyobb autóval rendelkezzen és lehetőleg havonta egyszer Dubaiba, Thaiföldre és az USA-ba is el tudjon vinni minket. Hanem itt inkább a szociálisan intelligensebb férfiakra gondolunk. Legyen olvasott, okos, szórakoztató a férfi, meg tudjon minket nevettetni, tudjon újat mondani, el tudjon minket bűvölni az eszével, az erejével, tudjunk akár hajnalokig nagyokat beszélgetni mindenféle dolgokról. Gondolj csak bele, az ősemberek idejében is az a férfi vonzotta legjobban a nőket, aki minél több, minél nagyobb állatot tudott levadászni erejének és ügyességének köszönhetően, és aki tüzet tudott csiholni. Akkor sem az számított, hogy hány kocka van a hasán, vagy hogy Calvin Klein modelleket megszégyenítően jóképű. Az alfa hím, a domináns, a vezető, a családfőnek való, ezek vonzzák valójában a nőket!

02. A férfiak bizonyos dolgokkal vonzóbbá tudják tenni magukat.

Vonzódunk az alfa hímekhez, a vezető egyéniségekhez, a biztonságot nyújtó férfiakhoz, a humoros és intelligens pasikhoz és a társadalmilag leginkább megfelelő emberekhez. Nem olyan nehéz tehát rájönni, hogy mi is kell nekünk, nőknek. Így pedig a pasik akár egy-két dolgot megváltoztatva rögtön vonzóbbá tudják tenni magukat. Egy-két új vicc, egy-két olyan elejtett mondat, amiből úgy érezzük, hogy mellette biztonságban érezhetjük magunkat, esetleg egy új, magasabb munkahelyi pozíció és máris jobban fognak a nők vonzódni hozzá.

03. A külső nem életünk végéig szól.

Fiatalon nézhet ki jól egy pasi, lehet kockás a hasa, sima az arca, ránc nélküli. Aztán elkezd idősödni és még az is előfordulhat, hogy a ráncok és az ősz hajszálak megjelenésével még jobban fog kinézni. Tudjátok, a pasikra azt mondják, hogy olyanok, mint a bor: minél idősebb, annál jobb. Azért náluk is eljön az a kor, amikor már az ősz hajszál is és a ránc is túl sok. Na azokban az időkben lesz majd nagyon fontos, hogy most olyan pasit választasz, akivel akkor majd például jókat tudtok beszélgetni, nevetni együtt, kirándulni, sétálgatni, vagy csak úgy együtt lenni. Akár 10-20 évig is.

Hozzászólások:

10 thoughts on “3 ok, amiért egy nőnek nem számít, hogy helyes-e a pasija”

Comments are closed.