3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

news_3204_ferfi_mosoly

A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Éppen eme utóbbi miatt nehéz olyan általános törvényszerűségeket felállítani, amitől biztosak lehetünk abban, hogy szívünk választottja örökre belénk szeret. Vagy mégsem?

1. Nőiesség, nőiesség, nőiesség!

Nos, talán az egyik legfontosabb tulajdonság, ami hosszú távon képes egy férfi figyelmét lekötni, az a bizonyos, utánozhatatlan, belülről fakadó nőiesség. Engedjük tehát szabadjára a bennünk rejlő nőt, legyünk magabiztosak, ugyanakkor finomak és kecsesek. Ne viselkedjünk túl kihívóan, vagy nyersen, s a csábításhoz is inkább az apró női praktikák kimeríthetetlen tárházából válogassunk. Mindez azonban nem csak az udvarlási szakaszban, illetőleg egy kapcsolat elején fontos dolog, hanem egy hosszú távú párkapcsolatban is, hiszen egy igazi férfi szüntelenül hódítani akar, s figyelmének tárgya nem lehet más, mint egy igazi, ízig-vérig nő!

2. Az ágyban történő kielégülés hatalma

Kár tagadni, hisz kétségtelen, hogy a férfiakat a legjobban megfogni nem egyéb mással lehet, mint a sze*szel. Ez azonban természetes, hiszen a fajfenntartás alapvető érdeke, hogy, míg a nő a legmegfelelőbb, azaz a sármos, előzékeny, érzéki és már-már őrjítően ?tökéletes? férfipartnert keresi maga mellé (akitől minél ?jobb? génkészlettel rendelkező utódokat remél), addig a férfi alapvetően éjjel-nappal csak szórná és szórná a magot, hogy vérvonala minél változatosabb genetikai vonalakon, s minél nagyobb számban fennmaradhasson. Eme alapvető ösztönökből kiindulva tehát nőként akkor köthetünk magunkhoz igazán hosszú távra egy férfit, ha minél teljesebben kielégítjük az ágyban igényeit. Ez persze nem azt jelenti, hogy éjt-nappalát csak nyüstöljük partnerünket, hanem azt, hogy figyeljük meg igényeit, s minél gyakrabban és teljesebben próbáljuk meg megadni párunknak, amire vágyik, hogy még csak eszébe se jusson más nő után nézni! Végül is ne feledjük, nőként mi is akkor tekintjük harmonikusnak az ágyban történő életünket, ha mi szintúgy megkapjuk azt a kényeztetést, amire igazán vágyunk.

3. Bizalom

Elsőre közhelynek tűnhet, azonban mégis igaz, hogy a testi tényezők mellett a férfiak számára is bizony az egyik legeslegfontosabb dolog egy párkapcsolatban a bizalom. Ne ellenőrizgessük tehát folyton folyvást partnerünket, hagyjunk neki néha egy kis személyes teret, had beszélgessen, szórakozzon kicsit felhőtlenül barátaival szívünk választottja. Arról persze azért érdemes gondoskodni, hogy idővel mi magunk válhassunk szerelmünk legjobb barátjává is, így a kör tökéletesen bezárulhat, s igazán izgalmas kapcsolat áll előttünk. Az oktalan féltékenykedést pedig végérvényesen érdemes elfelejteni, ha hosszú távú kapcsolatra vágyunk, ugyanis, ha állandóan féltékenykedünk, akkor számos olyan gondolatot indíthatunk meg párunk fejében, melyeken elgondolkozva, vagy éppen elkalandozva, előbb utóbb valóban okot adhat rá, hogy féltékenyek legyünk, ám lehet, mivel addigra már oda a bizalom, túl késő lesz! Kövessük inkább a régi, jól bevált módszert, ha vetélytársat feltételezünk valakiben: tartsd közel a barátaidat és még közelebb az ellenségeidet! Így gyakorlatilag észrevétlen, csendben ?ellenőrizhetjük?, hogy nem történik-e valami olyasmi, amit nagyon nem szeretnénk, s, ha kell, még időben lépni tudunk.  Végeredményben tehát egy párkapcsolat tartóssá és szorossá válásában talán a legfontosabb az, hogy meglegyen minden olyan körülmény, igazi testi és lelki egymásra találás, ami egy egészséges párkapcsolat kialakításához szükséges, s, hogy mindig igyekezzünk ápolni, mélyíteni kapcsolatunkat, szerelmünket és barátságunkat, hogy ténylegesen igazi, egy életre szóló partnerekké válhassunk egymás számára.

Hozzászólások: