Nem nevezhető nőnek, ha legalább 3 nincs meg benne ebből a 12 adottságból!

Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni egy férfi életét, és fenekestül felborítani is. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy megtalálja azt a nőt, aki virágként viselkedik a kopár sivatagban, soha nem szabad elhagynia!

Nem minden nő viselkedik úgy, mint ahogy egy igazi nőnek illik, és hidd el, ha egy nőben felfedezed ezt a 12 adottságot, soha nem szabad elengedned!

Okos

Minden férfinak szüksége van egy okos nőre. Azt mondják, hogy minden sikeres ember mögött egy nagyszerű nő rejlik. És ez igaz. Nő nélkül a férfi nem más, mint egy önző ember. Kösd össze életed egy bölcs asszonnyal és akkor értelmet, irányt ad az életednek.

no

Szépséges

Vannak, akik túlságosan a szépségre fektetik a hangsúlyt, van aki éppen ellenkezőleg, elrejti a szépségét. A szépséget nem kell szégyellni, viszont egy nőnek megfelelően kell használnia ezt az adottságot.

Kedves és gondoskodó

Ha ez a tulajdonság nincs, akkor nincs miről beszélni. Nagyon fontos, hogy a nő rendelkezzen ezekkel a képességekkel. Ha azt szeretnénk, hogy egy napon családot alapítsunk, meg kell bizonyosodjunk arról, hogy a nő tisztában van azzal, hogy egy nap anya lesz, és szívesen vállalja az ezzel járó felelősséget.

Energikus

Az élet időnként igen nehéz. Sokszor unalmas és egyhangú. A nő nem arra született, hogy szórakoztassa a férfiakat. Épp ellenkezőleg. Viszont ha egy nő energikus, mozgékony és hajlandó arra, és szereti a spontaneitást, a kalandokat, akkor nagy szerencséje van a párjának.

Ragaszkodó

Ez az egyik legfontosabb tulajdonság. Amikor egy nő szeret téged – ő teljes szívével szeret. Nem úgy, mint a férfiak – ők önzőbbek. Egy nő képes teljesen átadni magát a férfinak, akit szeret. Ha találsz egy nőt, aki igazán szeret téged – megtaláltad a legnagyobb ajándékot az univerzumban.

Kompromisszumképes

Sokszor mindkét nem makacs. Szeretjük a dolgokat abban a formában ahogyan megszoktuk, nem vagyunk nyitottak a változásra, mert azt gondoljuk, hogy erre nincs szükség. Pedig a kapcsolatok kompromisszumokra épülnek. Ha akarjuk, ha nem, ez így van. Találj egy nőt, aki kompromisszumképes – de ez csak az érem egyik oldala. Legyél te az érem másik oldala!

Szereti az otthonát

Megtalálta helyét a világban és az otthona az első hely az életében. Tudja, hogy pontosan hol van a helye, és nem vágyakozik máshová. Ha a szemébe nézel és lelked tükörképe jelenik meg, akkor van otthonod.

Megmondja, ha tévedsz

Minden férfinak szüksége van egy nőre, aki megakadályozza a rossz döntésekben. A férfiaknak egy rejtélyes képessége, hogy sokszor rossz döntéseket hoznak és hülyeségeket csináljanak. Miután megtaláltad a nőt, aki segít, hogy helyes pályára lépj és néha őszintén azt mondja, hogy tévedsz, akkor életed jobb irányba fog haladni.

Erős, de nőies

Mindenkinek megvan a saját ízlése a nők terén, de fontos hogy az erő és nőiesség egyensúlya meglegyen. Egy erős, de nőies nőre lenne szüksége minden embernek. Ez a két tulajdonság nem ellentétes. Gyakran sikeresen lehet kombinálni a két tulajdonságot: a nő tudatában van azzal, hogy nő, és büszke arra, hogy annak született.

Szenvedélyes

Az élet akkor szép, ha tele van szenvedéllyel. De az egész életet szenvedélyesen leélni lehetetlen.

Szorgalmas

Senki sem szereti a lusta embereket, és a férfiak gyakran hajlamosak a lustaságra. A nők sokszor szorgalmasabbak, de azért itt is, ott is van kivétel.

Szeret téged

Ha valaki szeret és nem tudja elképzelni az életet nélküled, akkor ne engedd el soha. Gyakran az emberek nem értik, hogy valaki mennyire szereti őket. Pedig egy szerető szívet nem szabad eldobni magunktól!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Hozzászólások: