10 hűségpróba, amivel tesztelheted a párod

20110603testedlel9-300x336

Annyira gyötör a féltékenység, hogy már a magánnyomozás is megfordult a fejedben?Egyszerűbben is kiderítheted, hogy hűséges-e a párod! Nézz a lelke mélyére cikkünk segítségével, és döntsd el, kiállja-e a hűség tízpróbáját!

Egy kapcsolat bizalom és hűség nélkül nem működik. Még akkor sem, ha néha mindkettőtöknek szüksége van egy kis ártatlan flörtre. De ez még nem válóok, teljesen természetes, ha mindketten vágytok a másik nem elismerésére. De meg lehet-e húzni a határt, fel lehet-e ismerni, mikor lépi át valaki az érzékeny küszöböt a hűség és a hűtlenség között?

Tíz kérdésünk alapján te is eldöntheted, vajon megbízhatsz-e vakon a párodban, vagy valóban van oka a féltékenységednek! Ne feledd, nemcsak a fizikai hűtlenség számít megcsalásnak, van, amikor fejben sok minden eldől, amire a hűségpróba kérdései kitérnek. Válaszolj őszintén, és megtudod, mi az igazság.

1. Hiába állítja, hogy szerelmes beléd, mégis minden lehetséges módon igyekszik a függetlenségét megtartani?
2. Ha egy ellenkező nemű illetővel beszélget, a testével teljesen felé fordul, és csípőre teszi a kezét, vagy tekergeti a haját?
3. Ha féltékenységi jelenetet rendezel, magyarázkodik, és téged állít be bűnbaknak, aki tönkreteszi a boldogságotokat?
4. Van olyan nap, amikor nem tudtok egymásról semmit?
5. A közösségi oldalakon úgy állítja be magát, mintha szingli lenne?
6. Visszavonul, és nem áll ki érted a számára kényelmetlen helyzetekben?
7. Akkor is elmegy egy külön programjára, ha hirtelen szükséged lenne rá?
8. A barátaival való közös bulikon nem mindig lát téged szívesen?
9. A jelenlétedben elnémítja a mobilját?
10. Ő kételkedik a hűségedben? Adtál már rá okot, hogy féltékeny legyen rád?

Ha a fenti kérdések több mint felére NEM IGAZ a válaszod, akkor nyugodj meg, és felejtsd el a féltékenység kínzó érzését! De ha úgy érzed, van söprögetnivalótok a kapcsolatotokban, nyugodt, tiszta fejjel gondold át, hogy hol lehet a gubanc, és tégy ellene. Ebben sok segítséget adhatnak a kívülállók is, mert ők őszintén, befolyásoltság nélkül látják, mi lehet a gond.

Hozzászólások:

One thought on “10 hűségpróba, amivel tesztelheted a párod”

Comments are closed.