10 dolog, amit sok nő nem szeret magán – de a pasiknak tetszik!

1.Otthoni ruhában

Zavarban vagy, ha a párod váratlanul beállít, és te egy nagy pólóban, kinyúlt mackóban fogadod? A pasik szerint pedig szexi, ha egy nő laza ruhában van. Ráadásul, te is emberből vagy, neked sem csak kisestélyik lógnak a szekrényedben! Ha a pasi mégis szóvá teszi ezt, fontold meg, vajon a ruhádért, vagy magadért szeret!

2.Fehérneműben

Rengeteg nő küzd komplexusokkal a teste miatt, ezért nem szereti, ha a párja a lakásban vagy akár az ágyban fehérneműben, illetve meztelenül látja. Ha te is így vagy, rosszul teszed, ha csak sötétben szeretkezel a pároddal, vagy nem mersz előtte öltözni. Nem a tökéletes test az, amire a pasik buknak, hanem a természetesség, és a nőiesség! Ne foszd meg a párod a látványodtól!

3.Fehér bőr

A fehér bőr, főleg a nyár elérkeztével sok nőt zavar. Ilyenkor megrohamozzák a szoláriumot, vagy a testüket mindenféle szerekkel barnítják. A fehér bőr pedig nem csúnya, sokkal inkább szűzies és csábító a pasik számára. Nem a színe, sokkal inkább a tapintása és az illata a lényeges a bőrnek. Ha szép, illatos és feszes, nem kell aggódnod fehér bőrrel sem.

4.Smink nélkül

A nők nagy többsége zavarban van, ha a párja smink nélkül látja. Nagy kár, ugyanis a pasik szeretik a természetességet – már ha normális a hozzáállásuk. Ne aggódj amiatt, ha a partnered festék nélkül lát! Nem a sminked miatt szeretett beléd, és ha szeret, akkor smink nélkül is szeretni fog. Persze, a smink sokat dob az ember arcán, de nem katasztrófa, ha néha elmarad.

5.Göndör haj

Akinek sima a haja, az göndört, akinek göndör, az simát szeretne. Ez már csak így van. Pedig akinek természetesen göndör a haja, annak örülnie kellene ennek a különleges adománynak a természettől, és nem hajvasalóval tönkretenni a loknijait, vele együtt pedig szétroncsolni a haját. A pasik ugyanis rajongnak a szexi, göndör fürtökért.

6.Ébredés utáni külső

Rengeteg nő – főleg a kapcsolat elején – zavarban van, hogy a pasija akkor látja, amikor felébred. Ilyenkor még álmos az arc, püffedtek a szemek, talán a lehellet sem az igazi. Mégis, a pasiknak tetszik, ha a nőt ilyenkor látják, ugyanis ebben az állapotában mutatkozik meg, hogy bizony, a nő is hús-vér ember, aki nem tökéletes, így pedig még szerethetőbb.

7.Vizes haj

Sok nő azt sem szereti, ha a pasija hajmosás után látja, hiszen ilyenkor a haj lelapul és össze-vissza áll. Nagy hiba ugyanakkor még a fürdőben megszárítani a hajat, ugyanis a pasi kifejezetten szexinek találja a nedves hajú nőket. Csak próbáld ki bátran, hogyan reagál a szerelmed, ha vizes hajjal libbensz ki a fürdőszobából! Biztosan nem bír majd magával.

8.Párnás popsi

Tévedés, hogy a pasiknak csak a pici popsi tetszik. Bár vannak, akiknek a fokhagymagerezd fenék tetszik, a férfiak nagy többsége szereti, ha van mit fogni a nőn. Ennek ellenére rengeteg nőnek komplexusai vannak a hátsó fele mérete miatt. Ha neked is, akkor próbáld leküzdeni őket, ugyanis a pasid biztosan imádja.

9.Szemüveg

Sok nő kontaktlencsét visel, mondván, hogy nem csúnyítja el az arcát szemüveggel. Pedig egy jól eltalált fazonú szemüveg nagyon jól tud állni az embernek. Mi több, a pasik szerint is kifejezetten szexi, ha egy nő szemüveget visel. Gondolj csak a sztereotip szexi nővérkére, vagy tanárnénire! Mindegyikük szemüveget visel, és ez nem pusztán a véletlen műve!

10.Szeplő

A szeplő rengeteg nő szerint elcsúfítja az arcot, pedig sok férfi szerint az apró pöttyök bájosak. Nem kell egész tavasszal attól rettegned, hogy a napsütés előhozza a szeplőidet! Inkább légy büszke arra, hogy a te arcod sokkal egyedibb, sokkal különlegesebb, mint más nőké. Egy szó mint száz, szeresd a szeplőid, és ne görcsölj miattuk!
Hozzászólások: