Itt a heti horoszkóp: ajtóstul ront a házba novemberről decemberre forduló hét! Horoszkóp november 29-i hétre!

KOS

Egészen biztos, hogy nem halogatod a végtelenségig a karácsonyi ajándékok beszerzését, mivel a legpraktikusabb megoldás minél előbb túl lenni rajta. Arról nem is beszélve, hogy akkor tudod a legszebb ajándékokat összeválogatni, hogyha már időben elkezded őket kinézni. Egész biztos, hogy sok örömöd leled majd ebben!

BIKA

Olyan érzésed lesz, hogy a kollégáid talán túlzottan is sokat tudnak a magánéletedről: egy olyan személy, akit a bizalmasodnak tartasz, túlzottan sok információt ad ki rólad, ami akár pletykák alapjául is szolgálhat. Hogyha rájössz, hogy ki az, beszélj a fejével, hogy kiderüljön, miért teszi, és meggyőzd, hogy hagyja abba, mert neked ez rosszul esik. Ha ez sikerül, a hét második fele már sokkal nyugalmasabban alakul majd!

IKREK

Ezen a héten meg kell találnod a mértéket, hogy hogyan egyensúlyozol a magánéleted, valamint a munkád, és azon belül az egyes feladatok prioritásai között. Amennyiben nem sikerül eltalálnod a helyes arányokat, könnyen túlnőhetnek rajtad a feladatok, és az egész heted egy merő stressz lehet! A hét második felében azon kapod magad, hogy már komolyan elgondolkozol, kinek milyen ajándékot venné karácsonyra.

RÁK

A bolygók állása most olyan energetikai állapotot teremt, amely felfokozza kreativitásodat, és az intuíciód által jelentett bölcs sugallathoz is sokkal könnyebben hozzáférsz, mint máskor. Amennyiben komoly döntéseket kell hoznod, ezt a hatást könnyedén felhasználhatod, és így sokkal hatékonyabb lehetsz!

OROSZLÁN

Udvarias, magabiztos és méltóságteljes vagy. Éppen ezért sokszor hajlamos lehetsz a túlzott nagyvonalúságra, és arra, hogy a környezetedben egyeseknek elnézd a kisszerű viselkedést. Ezen a héten azonban jobban teszed, hogyha ilyen esetekben is kiállsz magadért, nehogy már késő legyen! A hét közepén egy váratlan esemény derít téged jókedvre!

SZŰZ

Ezen a héten remek önbizalom növelő kihívások várnak rád! Ha pozitívan tudsz kijönni belőlük, és megoldod a problémákat, önbizalmad megsokszorozódik. Ne feledd, hogy azoknak a készségeknek, erőforrásoknak a tárháza, amelyekkel rendelkezel, sokkal szélesebb, mint azt elsőre gondolnád! Legyen nagyon szép heted, és győzd azokat a kihívásokat!

MÉRLEG

A hét első felében olyasmivel fognak megkeresni, amihez semmi kedved nincs, azonban érzelmi manipulációval megpróbálnod rávenni, és egy olyan helyzetbe szorítani téged, hogy ne legyen más választásod.

Egyetlen egy szónak a kimondásával azonban könnyen rövidre zárhatod a helyzetet: csak mondj nemet! A hét második felében különösen harmonikus energiák érkeznek, ennek köszönhetően a magánéleted szebb napokat fog élni, mint az utóbbi hónapban bármikor!

SKORPIÓ

Kiélesednek az érzékeid a hét első napjaiban: sokkal jobban tudsz koncentrálni, a memóriád, és az intuíciód is felerősödik! Éppen ezért, ha komoly döntéseket kell hoznod, vagy kemény feladatokat megoldanod, azokat lehetőleg a hét első felében tedd!

A hét második felére egy kicsit elfáradhatsz, azonban olyasféle pihentető hangulatba kerülsz majd, mint ahogy az édes pihenés esik az egész napos kemény munka után! (csak itt éppen több napról lesz szó)

NYILAS

Ne enged, hogy agresszív emberek úgy tegyenek, mintha jobban tudnák, hogy neked mire van szükséged, mint neked saját magadnak. Ilyen helyzetekben ne udvariaskodd túl a dolgokat,  egyértelműen add a tudtukra, hogy hányadán is álltok!

Mindennek köszönhetően a hét második felében felszabadult hangulatba kerülsz, és az emberek ezt megérzik rajtad: többen is megkeresnek tanácsért!

BAK

Ezen a héten egyáltalán nem baj, hogyha nem engeded ki a kezedből a gyeplőt, mert olyan kérdésekkel kell foglalkoznod, amelyeket valóban te tudsz a legjobban megcsinálni.

Ne engedd, hogy mások beleszóljanak a dolgaidba, még véghez nem vitted a terveidet! A hét második felében kiengedhetsz, mert ez a viszonylag merev hozzáállás a hétköznapokban nem fog hosszútávon működni.

VÍZÖNTŐ

Úgy érzed, hogy különösen türelmes vagy ezekben a napokban, és te magad sem tudod, hogy honnan van ez a földöntúli birkatürelem. Ennek ellenére ne engedd, hogy mások ezzel visszaéljenek, mert ez az állapot kiválóan alkalmas arra, hogy egy megnövelt koncentrációképességgel elvégezd a feladataidat. Ne arra használd a türelmet, hogy lelki szemetesládává válj az alkalmatlankodó ismerősök számára. Ennek ellenére, természetesen legyél empatikus azokkal, akik megérdemlik!

HALAK

A szokottnál kimértebb és racionálisabb hangulatban vagy, szinte szívod magadba az információkat, amelyek birtokában egy lépést hátra lépve racionális, és nem alapvetően érzelmek által meghatározott döntéseket tudsz hozni. Akik régóta ismernek, akár rá is csodálkozhatnak erre, de tény, hogy önismereti utad eredményeképpen komoly előrelépéseket tettél! A hét második felében elkezdenek érkezni hozzád a karácsonyi ajándékötletek, és jól teszed, ha minél előbb elkezded az ajándékok beszerzését, hogy mindenki a hozzá illő ajándékot kaphassa!

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hozzászólások: