9 jele annak, hogy a pasi odavan érted!

Ha már egy ideje találkozgatsz a választottaddal, de egyelőre még nem tudod biztosan, hogyan is érez irántad, akkor ez a cikk tökéletes számodra! Segítünk, mely megnyilvánulások utalnak arra, hogy a partnered gyengéd érzelmeket táplál irántad.

dating-verilymag_com-2015

1. Figyelmes

Nem csak a szokásos udvariassági formulákat tartja be (ajtó kinyitása, kabát felsegítése), hanem tisztán látható rajta az is, hogy valóban érdekli, amit mondasz.

2. Kérdez

Akit abszolút nem érdekelsz, az egész együttlét alatt csak magáról fog beszélni, téged pedig szinte semmibe vesz; aki viszont valóban vonzódik hozzád, az nem rest újabb és újabb kérdésekkel bombázni, hogy minél több mindent megtudjon rólad.

3. Babrálja, igazgatja a ruháját

Ha egy férfi a jelenlétedben folyton a nyakkendőjét, a pulóverének az ujját vagy az óráját fogdossa, az nagy valószínűséggel arra utal, hogy izgul a jelenlétedben, és ezt az idegességet valamilyen pótcselekvéssel igyekszik levezetni.

4. Megdicsér

Igazi gentleman veled, hiszen minden alkalmat megragad, hogy bókoljon. Legyen szó a ruhádról, az illatodról vagy a sikereidről, egyértelmű számára, hogy hangot ad a tetszésének.

5. Kihúzza magát

Minél magabiztosabb, minél férfiasabb benyomást szeretne kelteni előtted, ezért olyan egyenesen áll/ül, mint  a legdélcegebb katona.

6. A szemedbe néz

Megpróbálja minél többször elkapni a pillantásodat, és minél jobban elveszni a tekintetedben ? ez az egyik legérzékibb, legmélyebb gesztus mind közül.

7. Megnevettet

Ha igazán be akar vágódni nálad, akkor arra törekszik, hogy jó hangulatot teremtsen a randik alatt, és minél többször megnevettessen. Természetesen nem disznó viccekkel, hanem mulatságos anekdotákkal, vicces életképekkel.

8. Tükrözi a mozdulataidat

Ne furcsálld, ha az este folyamán többször is észreveszed, hogy a partnered úgy ül, esetleg úgy tartja a kezét, ahogy te ? ez a színtiszta vonzódás jele.

9. Mosolyog

A mosolyt nem lehet félreérteni, egyértelmű jele a szimpátiának. Ha többször is rád nevet, akkor biztos a sikered nála.

Hozzászólások: