Videó: Befutott a legújabb előzetes a Star Wars 7-hez

Ahogy az várható volt, megérkezett az új trailer a Star Wars hetedik részéhez, és végre a nagy kedvencek, R2D2, Han Solo és Chewbacca is felbukkannak a képsorokon.

image (4)

Az új előzetest az Anaheimben zajló négynapos rendezvény, a Star Wars Celebration első eseményén mutatták be, a filmet rendező J.J. Abrams és a producer Kathleen Kennedy jelenlétében. Felbukkan benne ismét a Millenium Falcon, és Han Solo, Chewbacca, R2D2, akit a robotkezével minden bizonnyal Luke Skywalker simogat. Aztán szerepel benne az első előzetesből megismert labda droid, a BB8-as, aztán szemből látható Kylo Ren, aki a furcsa fénykardot tartotta a kezében az első előzetesben. Rohamosztagos ruhában és civilben is felbukkan az új szereplő, Finn, és a női szereplő Rey. Valamint megjelenik egy új-csillogó Wader-maszkos fekete alak is.

[embedplusvideo height=”480″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1EMUXbR” standard=”http://www.youtube.com/v/wCc2v7izk8w?fs=1″ vars=”ytid=wCc2v7izk8w&width=640&height=480&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1764″ /]

 Ha nem jönne be a videó akkor itt megnézheted ? >>> KATT

RTavaly év végén jelent meg a várva várt hetedik Star Wars-epizód, Az ébredő Erő első előzetese, amiben már találkozhattunk az új trilógia főbb szereplőivel: Finn (John Boyega), Rey (Daisy Ridley) és Poe Dameron (Oscar Isaac) is megmutatta magát, valamint egy titokzatos, Sith-lovagnak kinéző alak is feltűnt, azzal a bizonyos, rengetegmémet inspiráló fénykarddal.

A Star Wars-széria hetedik epizódjában  az eredeti trilógia főszereplői közül visszatér Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is, a szereplőgárda további tagjai pedig John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Max von Sydow, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Lupita Nyong’o és Gwendoline Christie lesznek.

Az ébredő Erő címre hallgató film 2015. december 18-án érkezik az amerikai mozikba.

Hozzászólások: