Válassz egy fát, hogy megtudd, milyen változásokra kell számítanod 2018-ban!

Válassz egyet a kilenc különböző formájú színes fa közül és tudd meg, hogy az mit árul el a személyiségedről és az új évre szóló vágyaidról. Próbáld kiválasztani azt az egyet, amelyik a legjobban megnyugtatja a szemed, amelyik alatt a legszívesebben pihennél.
Vess rájuk egy pillantást és hallgass a belső hangodra. Válaszd ki a legkedvesebbet és olvasd el a hozzá tartozó üzenetedet az új esztendőre.

1. Tölgy
Ha ezt a fát választottad, akkor et olyan típus vagy, aki mindig a dolgok pozitív oldalát látja. Számodra még a rossz is jó valahogyan. A pohár nálad mindig félig teli és az életed tele van felfedezésekkel. Mindig kíváncsian várod, hogy milyen kaland kerül éppen az utadba. Az emberek nagyra értékelik, hogy még a legkisebb dolgok is izgalommal töltenek el.

Az elkövetkező évben kellemes és nagy jelentőségű események várnak rád, mivel nyitva állsz az új változásokra. Tárt karokkal várod az új élményeket és nem befolyásolnak a körülmények abban, hogy ezeknek átadd magad. Légy felkészülve, hiszen ez az év tele lesz nagy meglepetésekkel.

2. Vörösfenyő
Nem hiszel a határokban és akadályokban. Semmi sem állhat közéd és a célod közé. Ha egyszer a fejedbe veszel valamit, mindent elkövetsz annak érdekében, hogy elérd azt. Olyan vagy, mint egy madár, szabadon repülsz anélkül, hogy visszanéznél.

2018-ban az elkötelezettséged lesz a sikered kulcsa. Ha fókuszálsz, a siker a lábaid előtt fog heverni. Az önálló és független természeted minden zavaró tényezőtől megóv majd és megkönnyíti számodra, hogy elérd a célodat, amelyen már régóta dolgozol.

3. Juhar
Ha ezt a fát választottad, akkor valószínűleg érzékeny természet vagy. A fájdalmat és az örömöt is mélyebben éled meg, mint mások, ami egy igazán szép dolog. Sok időt töltesz gondolkodással az általad kreált saját kis világodban.

Az új év egy romantikus partnert tartogat számodra. Annak ellenére, hogy magadnak való vagy, ez a kapcsolat nem lesz unalmas, sőt, az életet egy teljesen más oldalról ismered majd meg. Olyan módon fogod látni, ahogyan még soha. Talán ez lesz az a személy, akiben teljes mértékben megbízol majd és több időt szeretnél vele együtt tölteni, mint gondolataiddal. Engedd, hogy meglássa azt az oldaladat, amit még senki sem látott.

4. Éger
Szereted azt hinni, hogy erős személy vagy. A nehéz helyzetekben is jellemző rád, hogy ésszerűen és gyakorlatiasan tudsz dönteni. Ezek a tulajdonságok megbízható emberré tesznek, és az emberek szívesen fordulnak hozzád a problémáikkal. Ezt viszont élvezed és örömmel segítesz másoknak.

Zavar, ha az emberek érzelgősnek látnak, mert attól gyengének érzed magad. Ezért lehet az, hogy nem hiszel az érzésekben és úgy gondolod, hogy jobb, ha a szívedet is páncélba öltözteted. Emiatt nehézségeid adódhatnak a párkapcsolatok terén, de ez a következő évben megváltozik és egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki hisz a kedvességedben és nem fog megpróbálni kihasználni. Csak le kell engedned a falaidat és közel engedned magadhoz ezt a személyt. Hagyd, hogy az érzéseid mutassák az utat.

5. Mirtusz
Inkább a kemény munkában és az erőfeszítésben hiszel, semmint a szerencsében. A “szerencse” csak ürügy, amelyet az emberek akkor hoznak fel, ha nem ismerik el a kudarcaikat. Mivel őszintén bízol a munkádban, meg vagy győződve róla, hogy mindent irányítás alatt tartasz. Ha egy feladatot időben tudsz teljesíteni, az mindennél nagyobb örömöt jelent számodra.

A következő évben előreléptetésre számíthatsz, amit meg is érdemelsz, tekintve, hogy mennyi vért és verejtéket teszel bele minden egyes feladatba, amit a kezedbe kapsz.

6. Szilva
A választott fa azt mutatja, hogy nagyon békeszerető és gyakorlatias személy vagy. Számodra ugyanolyan fontos, hogy időt tölts a társaiddal, amennyire az is, hogy időt tölts magaddal. Néha csak arra van szükséged, hogy üldögélj magadban és szemléld a világot. Úgy érzed, hogy szeretnél egy kis szünetet ebből a gyors tempójú világból és elmerülni a saját világodban.

Ebben az évben azonban a társasági élet hasznosabb lesz számodra. Meg fogod találni az egyetlen személyt, akinek a szívedet átengeded, és nem fogod megbánni. Meg fogod tanulni, mennyire fontos, hogy néha hagyd, hogy valaki beférkőzhessen a személyes teredbe, és beszélj vele arról, hogy mi történik az elmédben.

7. Hárs
Analitikus személy vagy. Megpróbálod megérteni az életed minden aspektusát, amennyire csak lehet. Az érzékeny oldalad mindig segít az ügy minőségi oldalának fedezésében is. Ezért van az, hogy sokat érsz el az életedben. A magabiztosságod vonzza az embereket és könnyedén bíznak benned.

Ebben az évben egy olyan embert találsz majd, aki olyan figyelmes és magabiztos, mint te. Ugyanolyan stílusérzéssel ti ketten valami varázslatosat fogtok létrehozni. Ennek a személynek az életében a kultúra igen nagy szerepet játszik majd.

8. Gesztenye
Az emberek ugyanazokat a rezgéseket kapják tőled, mint a hatalmas gesztenyefákból – kényelmet és nyugalmat. Az emberek álmodozóként látnak téged, olyasvalakinek, akiben a kreativitás valóban erős. Szívesen időzöl az álomvilágban, mert az ellentétben a rideg valósággal, mágikus. Romantikus típus vagy, aki tudja, hogyan kell szeretni és hogyan kell elérni, hogy a másik szeretve érezze magát.

Követed majd a megérzéseidet és találni fogsz valakit, aki nem érzelmileg, hanem racionálisan látja majd az összképet. Tökéletesen egymásra kattantok majd. Bár ez a személy eléggé gyakorlatias lesz, bízni fog benned és felfedi majd neked az ő vad és érzelmes oldalát is. Neki te is elmesélheted majd a legszínesebb és legvadabb elképzeléseidet is.

9. Fűz
Valószínűleg extrovertált személy vagy. Mindig készen állsz arra, hogy szocializálódj és izgalommal tölt el, ha új emberekkel találkozhatsz. Az energiád vonzza az embereket. A kockázatok az életed elsődleges részét képezik. Ha valamit meg akarsz tenni, semmi nem tarthat vissza.

A rutinok és a határidők untatnak, mindig arra vársz, hogy valahol vezető szerepet tölthess be. A reflektorfény, másokkal ellentétben téged egyáltalán nem zavar. Köszönhetően annak, hogy tele vagy élettel és aktivitással, a nagy szerep esélye is ott lebeg már körülötted és a régóta várt hírnév végre el fog érni.

Hozzászólások: