Tetszel a férfinak? 7 önkéntelen mozdulat, ami azonnal leleplezi!

Ismerkedni izgalmas, ám mindeközben számtalan kérdést fel is vethet benned: vajon szexinek látnak a férfiak? Komolyan érdeklődik, aki leszólít, vagy csak egy éjszakát akar? Továbbá a legfontosabb: tetszel neki, vagy sem?
Utóbbira választ adhat a testbeszéd-értelmezés. Nézd meg képeken, milyen mozdulatok leplezik le a férfi vonzalmát egy perc alatt!
photo (1)
1.A tekintetnél kevés beszédesebb dolog van: ha a férfi egyenesen a szemedbe néz és mosolyog, miközben társalogtok, minden bizonnyal szimpatikusnak talál, és érdeklődik irántad.
2.Látszólag könyököl, valójában a szája és az álla körül babrál: a férfi vonzónak találhat, ugyanis vérkeringése felpezsdült, aminek következtében szája környéke bizsereghet.
3.Ha a férfi nincs egyedül, mégsem arra néz, akivel beszélget, hanem rád pillantgat, valószínűleg már fontolóra is vette, hogy leszólít.
4.Ha ruházatát, haját babrálja, az is jó jel: a tollászkodó férfi tetszeni akar, és nyilvánvalóan valakinek, akit kiszemelt.
5. Közös társaságotokban friss ismerősökként beszélgettek, a férfi pedig mellkassal feléd fordulva ül melletted? Minden figyelmét neked akarja szentelni, valószínű, hogy ebből randi lesz.
6.Ha a férfi beszélgetés közben, akár az első randitokon előredőlve beszélget veled, az arra utal, hogy komolyan érdeklődik irántad.
7. Végül a tükörtartás: ha a férfi észrevétlenül felveszi a te testtartásodat, legbelül már teljesen rád hangolódhatott.
Hozzászólások: