Mit ne viselj az első randin?

Az első randin jó tuti biztosra menni – annyi mindenen szoktunk ilyenkor aggódni, izgulni, legalább a ruha ne okozzon problémát!

Íme az az 5 dolog, amit semmiképp ne viselj egy első randin – és mutatjuk az alternatívákat is.

1. Ne viselj: pánt-nélküli ruhát

Még a legjobban szabott, legprofibb merevítővel megerősített, pántnélküli ruha is okozhat meglepetéseket – arról nem beszélve, hogy ezt a fajta ruhadarabot az ember automatikusan húzogatja, úgy kábé öt percenként. Ha izgulsz, ez a kényszeres mozgás még feltűnőbb, még sűrűbb lehet, így jobb egy biztosabb, pántos fazont választani. Ha a dekoltázsodra szeretnéd felhívni a figyelmet, vegyél egy látványosan kivágott, ámde pántos verziót.

2. Ne viselj: férfias fazonú vagy bumszli lábbelit

Most lehet tiltakozni, de minek… 10-ből 10 pasi sajnos nem szereti a mostani szupertrendi bumfordi, férfias cipőket a mi kecses lábainkon. 🙂 Ha nem akarod azonnal elrémiszteni, kotord elő a szofisztikált magas sarkút (ne legyen platform!), főleg ha a farmer mellett döntesz.


3. Ne viselj: semmi olyat, ami túlzottan infantilis

Lehet Tintás Tunyacsáp a kedvenced, sőt, lehet, hogy a kiszemelt pasinak is az, ám egy első randira inkább ne a kedvenc SpongyaBobos pólódban menj. Ha ragaszkodsz a kislányos stílushoz, keress valami bájos, de kevésbé gyerekes darabot. Maradj inkább a színeknél, csillagoknál, virágmintánál.

4. Ne viselj: olyan szettet, ami túlzottan maszkulin

Nem kell átmenni cicababába, de ha te alapvetően egy farmer-póló vagy farmer-ing stílusú csaj vagy, érdemes ügyelni arra, hogy legyen valami olyan apróság rajtad, ami lágyítja, nőiesebbé teszi a megjelenésedet. Ez lehet egy jól választott ékszer, kistáska de lehet egy pink rúzs is. Játssz ügyesen: tudod, az ördög a részletekben rejlik!

5. Ne viselj: garbót

Nem tudhatod, hova keveredtek el az este folyamán, és hidd el, nincs annál kellemetlenebb, mint egy túlfűtött szórakozóhelyen egy szoros, kötött garbóban izzadni. Ha fázós típus vagy, végy nagy sálat és meleg, pihe-puha kardigánt vagy kiskabátot a nagykabát alá – ezeket bármikor becsaphatod a ruhatárba, ha fülledtté válik a hangulat.

Hozzászólások: