Elütöttek a zebrán egy vak férfit, visszanyerte a látását

A lengyel férfi életének legszerencsésebb napja lett, amikor elgázolta egy autó.
A lengyelországi Gorzow Wielkopolski városában élő Janusz Goraj még gyerek volt, amikor egy allergiás reakció miatt megvakult: bal szemére teljesen elveszítette a látását, jobb szemével pedig csak halványan tudott kivenni formákat és fényeket. 2018-ban azonban élete teljesen megváltozott, amikor elütötte egy autó – írta a LADBible.
A motorháztetőre csapódtam, bevertem a fejem, majd a földre csúsztam
– mondta el újságíróknak a férfi, aki a Lubusi Vajdasgában vittek kórházba a gázolás után, ahol csípősérülései miatt megműtötték.
Az őt kezelő kórház szóvivője a helyi sajtónak elmondta, hogy a férfi két hétig feküdt a kórházban, mert idősebb korban ilyen törések nehezebben gyógyulnak.  Agnieszka Wisniewska elmondása szerint az orvosok akkor nem nagyon foglalkoztak Goraj látásával, egyéb sérülései miatt.
A férfi végül gyorsan gyógyult, alig két hét alatt rendbe jöttek sérülései. Az orvosok legnagyobb döbbenetére azonban nem csak a balesetben szerzett sérülései javultak rohamosan, hanem a látása is, és erre semmilyen magyarázatot nem találtak. A szóvivő elmondta:
Nem tudjuk, hogy mi okozta, talán a gyógyszerek keveréke, amiket akkor kapott.
A férfi most, hogy visszanyerte a látását, abban a kórházban kezdett el biztonsági őrként dolgozni, ahol látása visszatért.
Hozzászólások: