TE MIT MOSOL MEG ELŐSZÖR A ZUHANY ALATT? MINDENT ELÁRUL RÓLAD!

A hajad

A legtöbb esetben, a művészi és kreatív egyének mosnak hajat először, amikor belépnek a zuhany alá. Ezek az emberek álmodoznak arról, de hogy olyan hatalmat érjenek el, amit mások nem. Nem hiányzik belőlük a kitartás és az elkötelezettség. A pénz nem olyan fontos nekik. Barátaik általában értelmiségiek vagy művészek.

A mellkasod

Ezek az emberek pragmatikusak, azaz egyszerű, őszinte, és egyenes természetűek. Utálod zavartatva, ha próbál koncentrálni, és türelmetlenek az emberek, akik nem látják a dolgokat az utat. Jó és hűséges partnerek, áldozatkészek. Nem árt néha lazítaniuk.

A hónaljad

Megbízható és figyelmes emberek mosnak hónaljat először. Nagyon népszerűek, és segítenek másoknak. Könnyen átverik őket, ezért meg kell tanulniuk, hogy ne bízzanak mindenkiben.

Az arcod

Ezeknek az embereknek, a pénz nagyon fontos, és készek sokat dolgozni annak érdekében, hogy azt megszerezzék. Egy kicsit önzők és befelé fordulók. 

A válladat

Ezek a személyek nagyon felelőségteljesek és 100%-osan csinálnak mindent. Néha, mégis úgy tűnik, önfejűek, mert túl sok időt töltöttek egyedül. Azonban ez nekik a feltöltődés. Az ideális partner neki az a személy, aki a hónalját mossa meg először.

Hozzászólások: