Szerinted ki törte el a vázát? A válaszod többet elárul a személyiségedről, mint azt gondolnád…

Mindenkinek meg kell hoznia bizonyos döntéseket az életben – néha melléfogunk, de azért valahogy elboldogulunk. Akárhogy is döntünk, a feltételezés és az intuíció minden esetben kulcsfontosságú elemek.

Az A gyerek
Az A gyerek tűnik a legkézenfekvőbb választásnak. A többiek közül többen is ránéznek, ő pedig lehajtja a fejét, mintha bűntudata lenne. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy általában ő viszi el a balhét mindenért. Lehet, hogy ő a tipikus bűnbak a családban, akire mindenki ujjal mutogat, minden bizonyíték hiányában.

Megtörténhet, hogy ő a legszerényebb mindközül, és gyakran vállalja magára a felelősséget mások helyett. Az is lehetséges, hogy egyszerűen az ábrázolásmód téveszt meg bennünket, és ezért tartjuk őt bűnösnek, miközben valójában ártatlan. Ahogy mondtuk, nincs helyes és helytelen válasz, de lássuk mit árul el ez a választás a személyiségedről.

Ez alapján úgy tűnik, felelősségteljes személyiség vagy, aki mindig odafigyel a részletekre. Annyira fontosak számodra a szeretteid, hogy gyakran magadra vállalsz minden felelősséget és felveszed a bűnbak szerepét, csakhogy nekik jó legyen.

B gyerek
A következő lehetőség B gyerek lenne. Úgy tűnik, ez a lány a legidősebb a testvérek közül, és valószínűleg ő vigyáz a testvéreire, amikor az édesanyjuk éppen nem ér rá. Ő A gyerekre néz, és a pillantásából azt olvashatjuk ki, hogy szerinte biztosan a testvére a tettes. De az is lehet, hogy ez a mosoly annak szól, hogy ő maga megúszta a helyzetet, miután sikeresen bűnbaknak kiáltotta ki az öccsét.

Másrészt azt is gondolhatnánk, hogy vigasztaló és megértő a tekintete, és a mosollyal azt próbálja kifejezni, hogy nem ítélkezik. Ha ezt a lehetőséget választottad, akkor nagyon lelkiismeretes ember vagy.

Megpróbálod mindig megérteni az embereket, mielőtt ítélkeznél, és bár mindig az igazságot keresed, nem mulasztod el meghallgatni és vigasztalni azt, akinek megértésre és szeretetre van szüksége. Nem vagy az a típus, aki cserbenhagyná a barátait. Empatikus vagy és logikusan gondolkodsz, ezért általában gyorsan és könnyen megoldod a problémáidat.

C gyerek
Talán ő a legrejtelmesebb mind közül. Titkos testbeszéde sok mindent elárulhat: zsebre dugja a kezét, mintha megpróbálná elrejteni az érzéseit. Mintha csak azt mondaná: „Tudtam, hogy csak ő lehetett az!”. Amire azonban valójában gondol, az a következő is lehet: „Én vagyok a tettes, de ezt most szerencsére megúszom, mert mindenki téged hibáztat!”.

Ha szerinted a C gyerek a bűnös, született vezető vagy. Felismered azokat a problémákat, amiket az emberek, és nem a körülmények okoztak. Ezért mindig körültekintő vagy, és odafigyelsz a körülötted lévőkre, bár ezt csak ritkán mutatod ki.

Pontosan tudod, hogy ha valaki képes majdnem tökéletesen végrehajtani egy feladatot, akkor az te vagy, ezért meg vagy győződve róla, hogy senki nem tudna olyan jó munkát végezni, mint te, ami végül is igaz is, hiszen maximalista vagy, és a legapróbb részletre is odafigyelsz. Nehéz téged becsapni vagy félrevezetni, mert rendkívül fejlett az intuíciód, szinte olvasol mások gondolataiban, érzéseiben és gesztusaiban.

D gyerek
A D gyerek szorosan az édesanya mellett marad, és a szoknyájába kapaszkodik, ami arra utal, hogy valószínűleg fél a következményektől, amiből akár arra is következtethetünk, hogy ő a tettes. Az anyán kívül ő az egyetlen, aki a vázát nézi, a többiek tekintete mind valami másra irányul. A legkisebb lány az anyjához bújik, igyekszik elkerülni a büntetést.

Pszichológiai szempontból a D gyerek választása azt bizonyítja, hogy felelősségteljes és megbízható személyiség vagy. Ezek a tulajdonságok tesznek sikeressé, bármihez is kezdesz az életben. Minden nap megpróbálsz jobb ember lenni, azáltal, hogy észben tartod a hibáidat és a hiányosságaidat. Könnyen megbízol másokban, és ezért rendkívül érzékeny is vagy.

Hozzászólások: