A szerelmi mágnes 6 típusa ? Te melyik vagy?

Miért van az, hogy neked egy szexis, laza, pörgős pasi tetszik, mégis egy visszahúzódó, Mr. érzékeny lófarkas bombáz szerelmes üzenetekkel? Kiket vonzol, és ezzel szemben kiket szeretnél igazán vonzani? Most megtudhatod, miért nem azoknak kellesz, akiket te szeretnél!

luxury_car_women_600x450_19150-300x200

A szerelmi mágnes 6 típusa

1. A kishitű

Ez a típus gyerekkorában vagy duci volt, vagy túl vékony, általános iskolában nem figyeltek fel rá a fiúk, talán még csúfolták is. Lassan, de biztosan változott a rút kiskacsából elragadó hattyúvá, azonban annyira sokáig nélkülözte a nőiességét értékelő bókokat, a figyelmet, hogy szinte egész életében úgy fogja érezni, ő nem elég jó másoknak.

Kisugárzása: ?Én nem lehetek elég jó neked. Ha megkaptalak, nem eresztelek! Rettegek, hogy lecserélsz egy nálam jobbra??

Kiket vonz? Mivel általában görcsösen próbál megfelelni a külvilágnak, és elérni azt a szintet, amit szerinte soha nem fog tudni, tudat alatt inkább azok felé küldi a jeleket, akik igényei alatti szinten állnak, akik mellett ő maga sikeresebb nőnek érezheti magát.

2. A könnyű préda

Ezt a típust gyerekkorában sokszor hasonlították testvéreihez, vagy mások gyerekeihez. Ha nem vitte haza az ötöst, máris jött a ?bezzeg a nővéred, bátyád, szomszéd Pistike? reakció a szülőktől. Egész életében annak a lehetőségét keresi, hogy olyan társat találjon maga mellé, aki olyannak fogadja el, amilyen.

Kisugárzása: ?Nem számít, hogy jó ember vagy-e, csak gyere és szeress! A szüleimnek nem voltam elég jó, talán neked az leszek!?

Kiket vonz? Sajnos általában olyanokat, akik kihasználják e típus erőteljes szeretet igényét, így gyakori, hogy figyelmetlen, önző, vagy lelki sérült társat választanak.

3. Az örök elégedetlen

Az ő gyerekkora maga volt az álom, a szomszédgyerekek mind irigyelték. Neki volt az utcában először Mountain bike biciklije, és a legtöbb zsebpénze. Aki helyett anya és apa mindent megoldott, felnőttkorában nehezen találja a helyét, mivel az önállóságra való törekvés erősen hiányzik belőle.

Kisugárzása: ?Nekem mindenből a legjobb jár, így senki nem lehet elég jó.?

Kiket vonz? Leginkább felületes férfiakat, akik anyagi javaikkal, tökélyre fejlesztett testalkatukkal próbálják bizonyítani, igazolni értékességüket. Aki megszokta, hogy neki mindenből a legjobb jár, társával szemben is örökké elégedetlen lesz és a mércét túlságosan magasra fogja tenni. E típus társa könnyen beleeshet abba a csapdába, hogy a szülőkhöz hasonlóan próbál mindent megadni szíve választottjának, aki ezt elvárja, ám cseppet sem értékeli.

4. A rettenthetetlen

Vagy szülők nélkül, vagy csonka családban nevelkedett, magányosan, esetleg testvérek nélkül nőtt fel, megszokta, hogy csak magára számíthat. Erős öntudattal rendelkezik, és pontos elképzelése van arról, milyen társat szeretne maga mellé. Tisztában van saját képességeivel, roppant erős az igazságérzete és jó emberismerő. Fejlett az intuíciós készsége. Valahol magasan a többiek fölött lebeg. Megközelíthetetlennek, sziklaszilárd jellemnek tűnik, ezért félnek tőle a férfiak.

Kisugárzása: ?Átlátok rajtad. Meg ne próbálkozz a szokott udvarlási formákkal, mert nálam úgysem jön be! ?

Kiket vonz? Általában magasan iskolázott, értelmiségi férfiakat, akiket idegesítenek az ?átlagos? nők. Gyakori, hogy roppant intelligens és rendkívüli lexikális tudással rendelkező, esetleg valamilyen pályán kiemelkedő teljesítményű párt választanak maguknak, akiktől lehet tanulni, akikre fel lehet nézni. Ami ugyebár nem mindig jelenti azt, hogy választottjuk ezzel párhuzamosan figyelmes és életvidám ember.

5. Az önbizalom hiányos

Finom átmenet a kishitű és a könnyű préda között. Ők azok, akiket gyerekkorukban valamilyen trauma ért, esetleg nem kapták meg a kellő figyelmet, netán túl sokat nélkülöztek akár anyagi, akár érzelmi területen. Ők is szomjazzák a figyelmet, és hátrányos helyzetük miatt gyakran saját magukban keresik a hibát. Sosem lehetnek elégedettek saját magukkal, folyamatos bizonyítási vágy munkál bennük. Vannak köztük olyanok, akik védekezésként gigantikus humorérzéket és öniróniát fejlesztetek ki magukban

Kisugárzása: ?Nem hiszem el, hogy tetszem neked, én nem szoktam tetszeni olyan pasiknak, mint te. Keress inkább mást, aki tényleg elég jó nő!?

Kiket vonz? Keresi a jó humorérzékkel megáldott, hasonszőrűek társaságát, és viszolyog a kiemelkedően sikeres férfi típustól. Sajnos túlzottan érezhető rajtuk a vágy, hogy felfigyeljenek rájuk. Megesik, hogy túlzott igyekezetükben nevetségessé teszik magukat. Többnyire kissé suta férfiakat vonzanak, akik felnéznek rájuk, akiket elbűvöl az önbizalom hiányosok sziporkázó egyénisége.

6. A nagyvilági

Ő az, aki már el is felejtette honnan jött. Születhetett akár tehetős, akár átlagos családba, szinte teljesen mindegy, ő nem néz vissza többé. A múltat lezártnak tekinti, és minden erejével csak arra törekszik, hogy elérhesse mindazt, amit elképzelt magának. Általában ismert személyek válnak belőlük, erős gyakorlatiasság jellemzi őket. Amit egyszer a fejükbe vesznek, azt tűzön-vízen át keresztülviszik. Csalódásokra nincs idejük, de lelkük mélyén mindig egy kicsit üresnek fogják érezni magukat, hisz nem tanulták meg, hogyan kötődjenek igazán valakihez.

Kisugárzása: ?Ha nem tartod a lépést, lemaradsz rólam. Nagyon sietek, sok a dolgom, de talán belefér egy randi.?

Kiket vonz? Hajlamos felületesen választani, a pillanatnyi lendület hevében. Nem ér rá elmélyülni a kapcsolatokban, ezért igen változatos palettán mozognak párkapcsolatai. Aki épp kéznél van, mondhatjuk így is. Általában rövidebb élettartamú kapcsolatai vannak, hacsak nem találkozik valakivel, akivel együtt élhetik felpörgetett életüket.

Hozzászólások: