Súlyos, ismeretlen betegség terjed rohamosan Magyarországon

Egy olyan betegség terjed hazánkban, amelyre egyelőre nincs gyógymód, de nagyon ragályos, így egyre több embert fertőz meg. Tünetei közé tartozik az érzékszervek működésének zavara (nem hallunk meg bizonyos dolgokat, nem látunk rendesen ahhoz, hogy észrevegyük az esetleges veszélyeket, nyelvünk pedig időnként olyan helyre keveredik, ahova nem lenne illendő dugni.) Később aztán az agyat is megtámadja a különös kór. Depressziószerű állapotot idéz elő. (Lemondunk értékeinkről, nem foglalkozunk azzal sem, ha meglopnak minket.)

A betegségnek egyelőre nem adtak nevet, ezért mi Roganov-szindrómának hívjuk ebben a cikkben.

Vélhetően egy vírusgazda helikopterrel hozta be az országba a kórokozót, ami aztán óriási mértékben elterjedt. Fotó is készült róla, ahogy megveti nálunk a lábát.

Sajnos a folyamat már elérte azt a szintet, ahol nagyon nehéz megállítani. Mióta a Roganov-szindróma elterjedt, a fertőzöttek nem foglalkoznak vele, hogy politikusok hazudnak nekünk, sőt, úgy vélik, hogy nem is kell lemondaniuk emiatt.

Ha azt gondolnánk, hogy egyszeri esetről van szó, tévedünk. Az ingerküszöböt egyáltalán nem ütötte át az sem, hogy Kövér László luxusszállodát avatott, vagy hogy Farkas Flórián hónapokra eltűnt, majd visszatértekor úgy tett, mintha semmi gond nem lenne az elherdált 1,6 milliárd forinttal.

A Roganov-szindróma teljesen tönkreteszi a magyar társadalmat. Roncsolja az érzékszerveket, és amortizálja az agyat. Oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van ebből a kórságból!

Hozzászólások: