EZEKET AZ ÉTELEKET KERÜLD, HA LAPOS HASRA VÁGYSZ

Mindenki azt akarja, hogy jó alakja legyen, és lapos hasa  A nyár közeledik mindenki fél a bikiniszezontól

Ne aggódj, mondunk néhány titkot, ha szexi testet kívánsz.

A legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogy sok-sok vizet kell inni. A szervezetnek szüksége van a hidratálásra,, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól.

Ezeket az ételeket kerüld

 

Erős fűszerek

A csípős fűszerek irritálják a beleket és a gyomrot, és bűr van zsírégető hatásuk, megbosszulják magukat a szervezetben, savas reflux formájában.

Tej

A tej kerülni kell, mert erősen felfúj.Igyál több joghurtok vagy egyél sajtot helyette.

A sóbeviteltől kiszáradhat a test, mivel a só nátriumot tartalmaz, ami egy hatalmas vízmegkötő. Próbáld meg kerülni a sót, amennyire csak lehet, vagy legalábbis csökkenteni kell a bevitt mennyiséget.

Szénhidrát

A kenyér és a tészta is felfújják a gyomrot és még nagyobbnak tűnik. Próbáld meg kiküszöbölni a szénhidrátot és többet fehérjét enni  helyette.

Gyümölcs

Mindenki tudja, hogy a gyümölcs rendkívül egészséges, és pótolhatatlan. Azonban van olyan dolog, hogy túl sok gyümölcs. Próbálj enni kevés almát és a körtét a szokásos mennyiségben, nem túl sokat.

Csökkentsd a kávé, cukor és feldolgozott élelmiszer-bevitelt, mert mindannyian tudjuk, hogy egészségtelenek vannak. Kiküszöbölve őket a diéta lesz akkor a helyes úton a sikerhez.

Ha azt szeretnénk, hogy egy tónusú test és a lapos has a tavaszi szünetben megszüntesse ezeket az elemeket az étrend és a komló a gyorsvonat Fit-városban!

Hozzászólások: