Sminktrükkök, amiktől üvöltve menekülnek a pasik!

A férfiak kri­ti­ku­sak, főleg, ha a nők­ről van szó. Légy résen és ke­rüld el a meg­alázó pil­lan­tá­so­kat. Meg­mu­tat­juk, me­lyek azok a smin­kek, amik­től me­ne­kül­nek a pasik.

A nők remekül tudják álcázni magukat. A reggeli kialvatlanságot, vagy épp az esti dorbézolást is palástolni tudják egy jó sminkkel. A férfiakat azonban jó néhány ilyen szépségtrükk kifejezetten taszítja!

620x01

Vörös ajkak

Tévhit, hogy a kirívóan vörös ajak csábító lenne. Először is nagyon kevés nőnek áll igazán jól ez a szín. Másodszor a férfiakat a saját édesanyjukra emlékezteted vele. Az ő idejükben ugyanis még ez volt szinte az egyetlen rúzsszín. Ne kockáztass, nem jó, ha a drága mama köszön vissza a tükörből.

Monoklis szemek

A füstös árnyalatú szem igéző. Azonban kevés nő tudja igazán jól megcsinálni saját magának ezt a sminket. Ha elrontod, egy cuki kis monoklis pandára fogsz hasonlítani és ez bizony nem túl vonzó.

Kék vagy lila szemfesték

Nem tudni miért, de ez a két szín is kiveri a biztosítékot a pasiknál. Talán ez is a mamára vezethető vissza. Egy azonban biztos, nem fognak megkörnyékezni a fériak, ha ilyen színűek a szemeid.

Alapozó

A túl sok alapozó vagy barnító a férfiak szemében piszkos, sáros hatást kelt. Olyan, mintha az arcod be lenne vakolva.

Műszempilla

Nemrég még minden nő műszempillát szeretett volna, mert azt érezte, ettől lesz vonzó a tekintet. De nem árt, ha tudod, a férfiak sok  mindent utálnak, ami mesterséges. A műszempilla például ilyen.

Sötét szájceruza

Alapszabály, hogy a  szájceruzád ugyanolyan színű legyen, mint a rúzsod. Még egy árnyalattal se legyen világosabb vagy rosszabb esetben sötétebb. Tiniként még elmegy, ha egy kicsit viccesen nézel ki, hiszen a sötétebb szájkontúrral hamarabb fogsz egy bohócra hasonlítani, mint egy szép nőre.

Szemöldökvonal

Egy férfi sem tudja az értelmét és egy idő után nem is keresik. Egyszerűen csak utálják. Igaz, hogy minden testrészünk egyre szőrtelenebb, azonban vannak olyan helyek, ahol kifejezetten csúnya, ha meztelen vagy. Hagyd meg a szemöldöködet, szépen húzd ki, de semmiképpen ne csupaszítsd le  a bőrödet azért, hogy remegő kézzel húzz a helyére egy görbe vonalat.

Hozzászólások:

One thought on “Sminktrükkök, amiktől üvöltve menekülnek a pasik!”

Comments are closed.