Nostradamus jövendölése 4 csillagjegyre lesz befolyással 2018-ban. Lehet, hogy téged is érint?

Nostradamus a 16. században élt híres francia csillagász, gyógyító és látnok volt. Nagy ismeretségre tett szert az emberiség történelmével kapcsolatban tett jóslatai alapján, amelyeket verses formában tett közzé a nyilvánosság számára.

Sok predikciója nyert bizonyosságot, amelyet még halála után is messzemenőkre előre leírt. Többek között ilyen volt szeptember 11-e, a gazdasági válság, az olajválság és a globális felmelegedés is.

Meghatározó eseményeken túl a csillagjegyeknek is rendszeresen jósolt. A következő 4 csillagjegy erre számíthat a 2018-as évben.

Oroszlán
Az elmúlt időszakban sok fáradságos küzdelmet kellett megvívnod, de ennek búcsút inthetsz, mivel egy nagyon sikeres és eredményes időszaknak nézel elébe. A szerencse a te pártodra fog állni és bármilyen ötlet pattan ki a fejedből, ahhoz meglesz a szükséges lelki erőd és támogatásod is. Bármi sikerülhet, amibe belefogsz.

Skorpió
Jellemző rád, hogy könnyen lángra lobbansz és dühbe gurulsz. Ideje, hogy lejjebb vedd a lángodat és megpróbálj pozitív irányban változni lelkileg. A befelé fordulás és önmagad vizsgálata mások helyett jót fog tenni neked. Ha sikerül a belső növekedéshez vezető útra lépned, akkor mind a munkában, mind a szerelemben csodálatos dolgok várnak rád.

Bak
A munkád jelentős stressz forrásnak számít az életedben, ami miatt sokat aggódtál az elmúlt időszakban is. Ennek végre búcsút inthetsz, mert elérkezik a lecsendesedés ideje, amikor élvezheted végre a munkád gyümölcsét, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amiket valóban fontosnak tartasz, és a fejlődésedet szolgálják. Kevesebb, de értékesebb tevékenységeket végezhetsz majd, ami áradásul nagyobb jutalommal fog párosulni.

Vízöntő
Hosszú utat jártál be azért, hogy a szakmádban előre juthass és nevet szerezhess magadnak. Sok csatát megvívtál és rengeteg álmatlan éjszaka és gürcölés áll mögötted. Végre láthatod a fényt az alagút végén. Learathatod a babérjaidat, hiszen ebben az évben el fog érkezni a várva várt siker az életedben, nem beszélve arról, hogy a pénz is csak úgy áramlani fog majd feléd.

Hozzászólások: