Nős pasit szeretni? nem tudod eldönteni rosszul kell-e magad érezd ? Olvasd el!

Biztosan veled is többször előfordult már, hogy egy olyan pasira vetettél szemet, akire valami okból nem szabadott volna. Ezek az okok különbözőek lehetnek, van, ami kiküszöbölhető és van, ami reményvesztettséghez vezethet. Mi van azonban akkor, ha egy olyan férfiba szerettél bele, aki már házas?

Egy ilyen szituációba belekeveredni bizony nem egyszerű, és eléggé embert próbáló időszak lehet, ami igencsak megnehezíti az életet. Még nehezebb talán akkor lehet, ha nem csak a szerelmed, de te magad is házasságban vagy tartós párkapcsolatban élsz. Már önmagában az is nagy megpróbáltatás, hogy fel tudd vállalni és el tudd fogadni azt a szerepet, hogy második vagy és alaposan át kell gondolni, hogy érdemes-e egyáltalán belemenned egy ilyen viszonyba, hiszen ez minden szempontból nagy kockázattal jár és mind fizikailag, mind lelkileg igen megviselhet.

mosolygo_ferfi_nagy

Romokban heverő házasságok, párkapcsolatok?

Az esetek többségében a legtöbb házas pasi, aki félrelépésre adja a fejét, a legtöbbször úgy kezdi, hogy a házassága romokban hever, nem jósol neki túl hosszú életet, és hogy rövidesen elválik. Azonban sajnos vagy nem sajnos ? ez nézőpont kérdése -, csak az esetek csekély százalékában valósul meg. Ennek oka egyértelműen az, hogy azok az emberek, akik a házastársuk mellet alkalmi kapcsolatokba keverednek, csupán változatosságra vágynak, ezért nem adják bele a szívüket egy futó kalandba, hiszen az a legtöbb esetben a házastársuké.

Előfordulhat ugyan, hogy talán egy ideig még ők maguk is elhiszik, hogy hirtelen szerelmesek lettek, azonban a hosszú éveken át tartott kötődés és a család utáni honvágy miatt haza fog húzni a szívük és a szerető a múlté marad. Ezek az emberek tehát általában csak egy mankóként tartanak szeretőt, hogy kockázat nélkül megkaphassák azt, amit otthon hiányolnak.

Titok titok hátán

Mindenképpen át kell tehát gondolni, hogy érdemes-e egyáltalán belebonyolódni egy ilyen kapcsolatba, hiszen senkinek nem könnyű elfogadni a másodhegedűs szerelmi pótlék szerepét. Viszont ha már benne vagy egy ilyen szerelmi háromszögben, akkor mindenképp tisztázni kell a szeretőddel a helyzetet. A sok titok hosszú távon senkinek sem tesz jót, és ha nem vagy képes a kedvesedet rávenni arra, hogy leüljetek és egyszer s mindenkorra megbeszéljetek mindent, tiszta vizet öntve ezzel a pohárba, az már komoly jele annak, hogy valójában nem veled akar lenni, csak egy kis játékot, szórakozást vár tőled.

Ekkor kell elgondolkozni azon, hogy a saját tartásod és önérzeted érdekében felül tudsz-e kerekedni az érzelmeiden, és képes vagy-e továbblépni, hiszen mindenki megérdemli, te is, hogy legyen az életében egy olyan férfi, aki szemében az első. Másodiknak, harmadiknak, negyediknek lenni nem jó és neked sem szabad beérned ennyivel.

Hozzászólások: