ÍGY TISZTÍTHATOD KI A BELEIDBŐL A TÖBB KLIÓ MÉREGANYAGOT

A TESTBEN ÉS A SZERVEINKBEN LERAKÓDOTT KÁROS ANYAGOK TISZTÍTÁSÁRA SZÜKSÉG VAN. NEMCSAK NAPOKIG TARTÓ TISZTÍTÓ KÚRÁVAL ÉRHETJÜK EL MINDEZT, AMI (AMINT TUDJUK) AKÁR SÚLYOS MEGVONÁSOKKAL IS JÁRHAT. VAN EGY NAGYON EGYSZERŰ “RECEPT”, AMI EGY TELJESEN ÚJ TESTET KÉPES FARAGNI.

Cristian Jacob fedezte fel ennek a csodaszernek a hatását, rendszeres fogyasztva pedig gyomorpanaszai, emésztési zavarai és kisebb-nagyobb egészségügyi problémái elmúltak. Állítása szerint ezt a receptet az orvosok titokban tartják, pedig akár mindenkinek ajánlani tudnák, hiszen mindenki konyhájában fellelhető alapanyagokból készül. Ma már nem csak szomszédjai és barátai alkalmazzák a keveréket, hanem már több külföldi weboldal is közzétette a világhálón.

Időnként egyébként sem árt a “takarítás”, ugyanis ezáltal elkerülhetőek a rákos, daganatos megbetegedések.

457d743c04d921aaebf272f57e92c47f-1

SZÜKSÉGED LESZ:

-lenmaglisztre
-kefirre

RECEPT:

Első héten 1 evőkanál lenmaglisztet keverjünk össze 100 ml kefirrel. A második héten keverjünk össze 2 evőkanál lenmaglisztet 100 ml kefirrel. A harmadik héten keverjünk össze 3 evőkanál lenmaglisztet 150 ml kefirrel. Ezt a 3 hetes folyamatot csináljuk végig az egészségünk érdekében. A vastagbél és a bélrendszer ez alatt az idő alatt teljesen kitisztul, és a korábbi gyomor- és bélpanaszok elmúlnak.

A még nagyobb siker eléréséhez figyeljünk oda a napi bő folyadékbevitelre.

Hozzászólások: