A női arcbunda eltávolítása egy házi szerrel, végleg!

Rengeteg valóban hatékony kezelés létezik, ami azt a célt szolgálja, hogy eltávolítsa az arc szőrzetet, pl, lézeres kezelés stb, de ezek nagyon költséges eljárások, amiket nem minden nő engedhet meg magának. Mutatunk most 3 olyan házi módszert, ami költséghatékony, természetes és hatásosabb, mint a méregdrága kezelés.

Szódabikarbónás kezelés.

Minden este lefekvés előtt alkalmazd ezt a kezelést. Keverj össze 1 evőkanál szódabikarbónát 8 evőkanál forrásban lévő vízzel, majd hagyd kihűlni. Egy kis darab pamut vagy géz csíkot áztass bele a keverékbe, és rögzítsd a bajusz-szakáll részre, amit el akarsz távolítani. Reggel ahogy eltávolítottad, kend be testápolóval azt a részt, és 2-3 kezelés után már látható eredménye lesz.

FIGYELEM! Nagyon veszélyes, mivel közvetlenül a szájüreg felett történik a kezelés, és nem tudni hogy éjjel leszeded-e álmodban, amit később véletlenül bekaphatsz, és ez fulladáshoz vezethet. Csak akkor alkalmazd, ha biztos vagy benne, hogy megfelelően tudod rögzíteni a pamutdarabot a bőrödhöz, és az nem fog éjjel leválni onnan.

krem1

Bajusz eltávolítása Jóddal

Gyógyszertári jódra, ammóniára, és 96% -os tiszta alkoholra lesz szükséged, valamint ricinusolajra.

Adagok: 2 ml jód, 1,5 ml ammónia, 40 ml alkohol, 10 ml ricinusolaj.

Tedd az egészet egy tálkába, és várd meg amíg színtelen legy az elegy. Ezt követően dörzsöld minden reggel be azt a pontot az arcodon, ahol a nem kívánt szőrt el szeretnéd távolítani.

Ez a módszer végleg eltünteti a szőrt, nem csak időszakosan.

Arcbunda eltávolítása fokhagymával

A frissen facsart fokhagymalét az arc problémás részein kell hagyni fél órára, akár naponta többször is, majd langyos vízzel lemosni, és végül tápláló krémmel bekenni az érintett felületet.

Nem lényeges, melyik módszert csinálod, viszont biztonságosan, természetesen érheted el, azt amit a szalonokban több ezer forintért kínálnak..

Hozzászólások: