NÉZD CSAK MI TÖRTÉNIK, HA EGY KANÁLLAL RÁTESZEL EBBŐL A NÖVÉNYEK SZÁRÁRA!

A fahéj egy fűszer, amelynek az ízét szinte mindenki szereti.

A fahéj rendkívül egészséges, kellemes illatú és finom ízű. Ez egy fűszer használható a kertben is, segít a dugványozásnál, mert megakadályozza a palánták gombás fertőzését és elpusztítja a kártevőket. A fahéj nagyon egészséges, olcsó és biztonságos szer, ellentétben a sok káros növényvédő szerrel.

untitled1-1-620x339

Ültetés – A magokat és a palántákat gyakran fenyegetik különböző betegségek. Ezek a problémák rendszerint a különböző gombák és a nem megfelelő talaj miatt alakulnak ki. Csak megszórjuk némi fahéjjal a talajt, hogy megakadályozzuk a fertőzéseket. Az eredmény gyors, hatékony és maradandó!

Vadon termő gombák – ha a gombák megjelennek a virágok között. Nagyon nehéz kiirtani őket. Ezek ellen is használhatod a fahéjat, szórd be az egész talajtakarót!

Gyökereztető hormon – A fahéj sokkal olcsóbban ösztönzi a gyökerek növekedését, mint a vegyszerek. Megszórjuk egy kis fahéjjal a növény szárát, és élvezzük az eredményt!

Hangyák ellen – a hangyák nagyon káros rovarok a talaj és a növények szempontjából. Irtóznak a fahéjtól, ezért az távol tartja őket.

Hozzászólások: