Műtét nélkül is megszabadulhatsz a bütyöktől! Így!

Reuma, örökletes hajlam, rossz cipők megválasztása, mindez csúnya és gyakran fájdalmas deformitáshoz vezet a lábfejen, ezt nevezzük bütyüknek.

81588_szabi

1. BABÉRLEVÉL TEA
Ahhoz, hogy megszabadulhassunk a bütyöktől, a legelső lépés, amit meg kell tennünk az az, hogy az ízületeket belülről kell megtisztítani. Erre segítségünkre szolgál a babérlevél!
300 ml forró vízben áztassunk 5 percig egy zúzott babérlevelet, valahogy az esti órákban. Öntsük át a keveréket egy termoszba és hagyjuk egész éjszakára. Reggel szűrjük le az italt és a nap folyamán az egészet kortyolgassuk el. Semmiképp ne egyszerre igyuk meg! 3 egymást követő napon ismételjük meg a kezelést, minden napra friss teát készítsünk! A 3. nap után tartsunk egy hét szünetet, majd kezdjük el a kúrát újból. A kúra alatt gyakoribb vizelési inger lép fel, amitől nem kell aggódni, a szervezet természetes reakciója lesz, ami azt jelenti, hogy a só elkezdett feloldódni a szervezetben és ez okoz irritáló érzést a húgyhólyagoknál. A bütyök ezzel a nagyon egyszerű, filléres módszerrel körülbelül 2 hónapon belül teljesen eltűnik.
2. BABÉRLEVÉL MEGOLDÁS
100 ml 96%-os alkoholba tegyünk 5 nagyobb babérlevelet, amelyet előzőleg törjünk jó alaposan össze. Egy hétig hagyjuk állni az oldatot, majd szűrjük át. Áztassuk a lábunkat meleg szódabikarbónás vízbe (3 liter vízhez 1 evőkanál szódabikarbóna) és miután kihűlt a víz, kenjük be a szárazra törölt bütyköt az alkoholos oldattal. Húzzunk rá zoknit és hagyjuk így egész éjszaka.
3. JÓD ÉS AZ ASZPIRIN
Ez egy másik hatékony otthoni gyógyír a fájdalmas bütyök ellen, ami az ízületekre is csodálatos hatással bír.
5 tabletta Aszpirint törjünk össze porrá és keverjünk hozzá 10 ml jódot. Keverjük jól össze, amíg az Aszpirin teljesen fel nem oldódik. Alkalmazzuk a fájdalmas területen minden este, egészen addig, amíg a kívánt eredményhez jutunk.
Hozzászólások: