Mit jelent, ha jóban maradsz az exeddel?

Nem meglepő, ha jóban maradsz a volt pasiddal, főleg ha fontos eseményeket éltetek meg együtt. A közös múlt összekapcsol, de vajon mi a legegészségesebb felállás?

Nálad melyik szint áll fönn?

86138.970x500

Ha felköszöntöd a szülinapján:
Szakértők szerint teljesen ideális, ha felköszöntöd az exedet a szülinapján, hiszen így tudja, hogy eszedbe jut, de nem is viszed túlzásba a haverkodást. Teljesen ártatlan, és nem is lehet gondja belőle, ha esetleg az új barátnője féltékeny rád.
Ha ugyanaz a baráti társaságotok:
Ugyanazok a barátaitok, és nem szeretnétek megszakítani velük a kapcsolatot azért, mert ti szétmentetek? Arra figyeljetek oda, hogy ne hozzátok a többieket kellemetlen helyzetbe! Ha úgy érzitek, hogy dráma nélkül is el tudtok lenni együtt, semmi akadálya, de csak akkor ha az új pasidat sem zavarja ez a helyzet!
Ha legjobb barátok vagytok:
Szigorúan csak a szakítás után pár hónappal működhet, és akkor, ha nem éreztek már egymás iránt semmit. Valójában nem a legegészségesebb dolog, hiszen nem tudtok igazán továbblépni, és ilyenkor jobb lenne az energiáidat az új fiúdra fordítani! Ha viszont szingli vagy, akkor az a probléma, hogy így nem válsz eléggé nyitottá egy új kapcsolat befogadására. Képzeld el így: ha van egy szoba, amit mindig fenntartasz a régi pasidnak, bizonyosodj meg róla, hogy nem abban az épületben van, amiben az új életed!

Hozzászólások: