Így bolondítsd magadba újra a pasidat! Ezekkel a módszerekkel sikerülni fog!

A-csabitas-elmelete-1-resz_41b326f8934cd792bcdfa27728c1f374

Abba a fázisba talán minden nő eljutott már élete egy pontján, hogy elgondolkodjon: mit lehetne tenni ellaposodott kapcsolata felpezsdítéséért. Ám sokan nem jutunk tovább a gondolatnál. Azzal nyugtatgatjuk magunkat, hogy csak akkor ér valamit egy kapcsolat, ha nem kell semmit erőlködni, ha minden történik magától, mint a mesében ? nem mintha ott így lenne egyébként?

A mai világban ez egy gyors út ahhoz, hogy elveszítsünk valakit, úgyhogy nem érdemes erre játszani. A másik tévút az, ha a csajok nagy vehemenciával kezdik el alkalmazni a szerelmi kuruzslók olyan tanácsait, mint hogy partneredet tedd féltékennyé, legyél vele hideg, kiszámíthatatlan és éreztesd vele, hogy neked bizony nem könnyű elnyerni a kegyeidet. Ha van rövidebb út az előbbinél a szakításhoz, akkor ez az. Mondjuk szereted a barátodat, és ő is téged, de ha elutazol pár napra, nem kapod tízesével az esemeseket, ha csak kettesben vagytok, elfelejt borotválkozni, egyre kevesebbszer dicséri meg a külsődet, a aktus gyakorisága és szenvedélyessége pedig vészesen csökken. Ez még nem egy rettenetes állapot, de már érthető aggodalmat szülhet. Vagyis a célod: újra észrevetetni magadat nőként és rávezetni a másikat arra, hogy nagyon szerencsés, amiért megnyert téged. Mert ez a célod, nem? Akkor beláthatod, hogy hidegséggel, nyaggatással, flörtölgetéssel csak azt éred el, hogy fölidegesíted a másikat, aki ugyan egy időre tényleg szenvedélyesebb lesz ? már ami a veszekedéseket illeti -, de lassan elkezd majd kételkedni abban, jól választott-e, amikor veled kezdett.
Mit kellene tenned e helyett? Bebizonyítani a partnerednek, hogy egy fantasztikus csaj vagy, akiért érdemes megdolgoznia még egy kapcsolaton belül is. Ennek az első lépése, hogy ha lehet, még intenzívebben érezteted vele, mennyire szereted. Légy kedves, vidám, mosolygós. Amikor csak lehetőséged van rá, de persze ne túlzóan, dicsérd meg, ezzel növeled az egóját, amitől boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A normális emberek ösztönösen is azokat az élethelyzeteket keresik, ahol feszültségmentesnek és vidámnak érezhetik magukat. Ha ilyen környezetet teremtesz a másiknak, akkor folyton veled akar majd lenni. Emellett viszont elengedhetetlen a lazaság. Talán ez megy a legnehezebben, ugyanis át kell állítanod a tudatodat valami olyan gondolkodásmódra, mintha te nagyon jól éreznéd magadat a barátod társaságában, de nem töröd kezed-lábad, hogy minél több időt együtt töltsetek.
Szervezz külön programokat, csatlakozz egy új baráti körhöz, legyen sok olyan tevékenységed, amiben ő nem vesz részt. Kicsit élj úgy, mintha nagyon szívesen lennél vele, de ha nem jön össze, akkor sincs semmi gond. A laza csajokat szintén a fent említett indokból kedvelik nagyon a férfiak: a közelükben nincs feszültség. Van viszont egy egészséges megfelelési kényszer, hiszen óhatatlanul szöget üt majd a pasi fejében, hogy miért mindegy neked, találkoztok-e vagy sem. Ez egészségesen izgatja majd a fantáziáját. Ha egy ilyenfajta elérhetetlenség társul azzal, hogy az együtt töltött időben szuperkedves és aranyos vagy, akkor hidd el, elkezd majd küzdeni a kegyeidért. Ezt még kombináld azzal, hogy változtatsz egy kicsit a külsődön, erőfeszítéseket teszel, hogy fittebb, csinosabb legyél, illetve, hogy szigorúan ? de észrevétlenül ? ?büntetsz? minden olyan cselekedetet, amellyel a másik tiszteletlen volt irányodban. Ezt megint csak nem úgy kell elképzelni, hogy nyaggatod, hanem úgy, hogy kedvesen jelzed a határaidat, és soha, de soha nem engeded, hogy átlépjék őket. Ezzel azt fejezed ki, hogy bár imádod a másikat, nem feltétel nélkül teszed ezt. Mindezt összefoglalva: érd el, hogy az idődre legyen féltékeny, ne más férfiakra, engedd, hogy afelett aggodalmaskodjon, vajon eléggé hiányzik-e neked, amikor csajbuliba mész, ne azon, mivel fogsz megint elégedetlenkedni vacsora közben. Ne attól féljen, hogy ismét világraszóló veszekedés kerekedik abból, ha nem tudja eldönteni, van-e kedve kedden moziba menni, hanem attól, hogy ha nem dönt időben, talán jobb progid is akad.
Hozzászólások: