Mikor születtél? Megmutatjuk, milyen madár vagy és milyen tulajdonságok jellemeznek az inka horoszkóp szerint!

A Napmadár független személyiség, a Galamb békekedvelő természet, a Héja mindig kiáll az igazáért. Rád igazak a jellemzők? Keresd ki a születési dátumod alapján, hogy melyik típusba tartozol, és melyik madár őrködik a sorsod felett!

75222_inkamadarhoroszkop-640c

Az inka papok a különféle madárfajták alapján nevezték el az egyes csillagjegyeket. Úgy tartották, mindannyiunknak van egy madár alakú, szárnyas pártfogója, aki a személyiségünk alapvető vonásait is meghatározza.

Napmadár (01.22. ? 02.19.)
Rendkívül független személyiség. Nehezen alkalmazkodik másokhoz, ami gondokat okozhat a párkapcsolatában. Szeret társasági életet élni, ám a magányra is szüksége van. Imád utazni, vonzzák az egzotikus helyek és az idegen kultúrák.

Galamb (02. 20. ? 03. 20.)
Békekedvelő és nyugodt teremtés. Családszerető, segítőkész, ám néha túl sokat vállal magára a szeretteiért. Könnyen alkalmazkodik a többi emberhez, hajlamos azonban arra is, hogy erősen függjön másoktól, és ezzel kiszolgáltatott helyzetbe sodorja magát.

Keselyű (03. 21. ? 04. 20.)
Céltudatos, néha már-már gátlástalanul tör előre. Fizikai és mentális energiái kimeríthetetlennek tűnnek, rendkívül erőteljes alkat. Hajlamos az önfejűségre. Mindez problémát okozhat a kapcsolataiban, ám ha képes belátni a hibáit, kiegyensúlyozott szerelmi életet élhet.

Pulyka (04. 21. ? 05. 21.)
Harmonikus, kedves, megnyerő személyiség. Igyekszik alaposan kiismerni a párját, mielőtt közel engedné magához, ha viszont végre igazán megbízik benne, elkötelezettsége egy életre szól. Mindig megfontoltan dönt, és bölcsen cselekszik.

Papagáj (05. 22. ? 06. 21.)
Színes egyéniség, szeret beszélni és a középpontban lenni ? akárcsak a madár, amelynek jegyében született. Nagy a szabadságigénye, ezért nehezére esik a tartós kapcsolat kialakítása. Kissé csapodár természet, és hajlamos az érzelmi felszínességre.

Fürj (06.22. ? 07. 22.)
Erős gyakorlati érzékkel, racionális látásmóddal rendelkezik, ugyanakkor nagyon együtt érző személyiség is. Időnként hajlamos az akadékoskodásra, a zsémbelődésre. Családszerető természet.

Albatrosz (07. 23. ? 08. 22.)
Optimista, lelkes, kiáradó természet, lenyűgöző a vitalitása. Idealista, nagyra törő céljai vannak, sokat ábrándozik a tervei megvalósításáról. Mindig új kaland után kutat, rosszul viseli a monotóniát. Mély érzésű, a szeretteivel szemben nagylelkű.

Tukán (08. 23. ? 09. 22.)
Fontosak számára a tradíciók, a hagyományok. Megfontolt, racionális, higgadt személyiség. Nehéz kihozni a sodrából, békés és megértő. Érzelemgazdag, a szerelemben és a barátságban egyaránt lehet rá számítani.

Kolibri (09.23. ? 10. 22.)
Kedves, megnyerő személyiség, igazi társasági ember. Jó szándékú, mindenben és mindenkiben a pozitívumot keresi. Hajlamos a naivitásra, sajnos sokszor kihasználják a hiszékenységét. Simulékony természet.

Héja (10. 23. ? 11. 22.)
Bátor és szenvedélyes, energikus, vállalkozó kedvű. Határozott elképzelései vannak az életről és a céljairól. Erős morális érzékkel rendelkezik, mindig kiáll a saját és mások igaza mellett. A szerelemben hajlandó a végletekig elmenni

Sólyom (11. 23. ? 12. 21.)
Igazán nemes lelkű, ugyanakkor harcos alkat. Bátor és rendkívül jólelkű. Az anyagiakkal felelőtlenül bánik, hajlamos számolatlanul szórni a pénzt. Kalandosan alakul az élete, mert keresi az izgalmakat és a veszélyt.

Bagoly (12. 22. ? 01. 21.)
Bölcs, higgadt, megfontolt. Szorgalmas kitartással munkálkodik, hűséges társ, aki mindent szeretne megadni a családjának. A szerelemben kevésbé szenvedélyes, ugyanakkor rendkívül felelősségteljes gondolkodású.

Hozzászólások: