Menj biztosra! Így tudhatod meg pontosan, hány hetes terhes vagy!

Életünk során számos kellemes meglepetésben lehet részünk, de talán az egyik legfelejthetetlenebb és egyben legfelemelőbb ezek közül, amikor azt a bizonyos terhességi tesztet akárhogy forgatjuk, akárhány oldalról nézegetjük, az bizony pozitív eredményt mutat. A hirtelen pánik és örömkönnyek között az első kérdések egyike, amelyet felteszünk magunknak: vajon mikor történt meg a fogantatás pontosan?

terhesség_ideje_teszt

Megtörtént a csoda?

Számolunk visszafelé az időben és próbáljuk rendezni a gondolatainkat, de az izgalom általában nagyobb annál, mint hogy napra pontosan meg tudjuk mondani, mikor is történt a fogantatás. Ezt általában az utolsó menstruáció első napjából szokták kiszámítani, ám ez a számolás sokszor nem bizonyul megbízhatónak és akár heteket is tévedhetünk.

A megoldáshoz ma már létezik megbízható segítség. A Clearblue Digitális Terhességi Teszt Fogamzásjelzővel, ami hiperszenzitivitásának köszönhetően azt is megmutatja, mennyi ideje történt a fogantatás. A Clearblue tesztje képes meghatározni a fogamzás óta eltelt hetek számát, így nagyban megkönnyíti a dolgunkat.

Miért érdemes a Clearblue terhességi tesztet választani?

Magyarországon különleges technológiát és kimagasló megbízhatóságot kínál a Clearblue Digitális Terhességi Teszt Fogamzásjelzővel, amely jelenleg az egyetlen digitális, LCD kijelzővel rendelkező terhességi teszt a magyar piacon, ami mutatja a fogamzás óta eltelt hetek számát. A Clearblue Digitális Terhességi Tesztet 25 év kutatómunkájával fejlesztették ki, mely már 2008 óta elérhető Európában.Nincsenek halvány csíkok!

A Clearblue Digitális Terhességi Teszt könnyen leolvasható digitális eredményt mutat. A digitális kijelzőn megjelenő + (plusz) vagy ? (mínusz) jel segítségével egyértelmű eredményt ad, ami 24 órán keresztül látható is marad a kijelzőn.

Pontos és egyszerű

A teszt 99% feletti pontossággal működik a menstruáció várható első napjától, ami kettős megerősítéssel is szolgál, hiszen az eredményen kívül azt is megmondja, hogy mennyi ideje történt a fogamzás. Ha az eredmény ?terhes? (+), akkor a fogamzás óta eltelt hetek száma is megjelenik: 1-2, 2-3 vagy 3+.

A digitális teszt amellett, hogy kifejezetten érzékeny, használata is nagyon egyszerű, eredménye pedig könnyen leolvasható. Az egyedi óraüveg szimbólum segítségével hamar meggyőződhetünk a készülék működéséről.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a nőknek, akik maximális bizonyosságra vágynak.

Mikor érdemes elvégezni a tesztet?

A Clearblue ajánlása szerint a terhességi próbát a menstruáció esedékességének első napjától célszerű elvégezni. Egyes Clearblue tesztek olyan érzékenyek, hogy akár már a menstruáció várható időpontja előtt 4 nappal használhatóak. Ajánlott a menstruáció várható első napján a tesztet újra elvégezni, az esetleges ?nem terhes? eredmény megerősítésére.

Hozzászólások: