MEGHALT A FÉRJE, AZTÁN 2 ÉV MÚLVA VALAMI SZÍVSZAGGATÓ, UGYANAKKOR HÁTBORZONGATÓ TÖRTÉNT!

A virág ajándékozása, adása már az ókori görögöknél szokásba jött, és több száz év alatt ivódott be a népek kultúráiba, így ma már egyetlen ünnepi alkalom sem múlhat el virág nélkül.

A következőkben két szívszorító történettel ismerkedhetünk meg, ahol az egymás iránti tisztelet és a virágok játsszák a főszerepet.

Kayla Miller egyik kolléganője idén április 6-án virágcsokrot kapott a munkahelyén. Mint kiderült, két évvel ezelőtt elhunyt férje intézte úgy, hogy a nő születésnapján még halála után is virággal kedveskedjék. Ezután Kayla közétette Facebook oldalán a történtetet, melléje csatolva a szép csokrot is.

“Találkoztam a P.S I Love You című film eredeti történetével. Ezeket a virágokat az egyik kolléganőm kapta ma. A férje küldte, aki már 2 éve meghalt. Ennek ellenére a kolléganőm mindig kapott virágcsokrot a születésnapjára, az évfordulójukra, de még az ajándékokról, ékszerekről sem feledkezett meg a szerelmes férfi. Mielőtt meghalt volna, mindent elintézett, hogy a felesége ne maradjon ajándékok, virágok nélkül. Ezt a történetet azért osztom meg, hogy felnyissam azoknak a nőknek a szemét, akik lemondtak az igaz szerelemről. Ha kerestek találtok, örök szerelmet is. Nem kell leélnetek egy olyan ember mellett az életeteket, aki nem szeret titeket. Remélem ez a kis történettel örömet okoztam a szívetekben, hiszen P.S I Love You.”

2013-ban is fény derült egy ilyen megható történetre. A Houstonban élő 68 éves Sue Johnston mesélte el férje szerelmi gesztusát és üzenetét a Redbook magazinnak.

Így szól: “Az én édes férjemmel, Johnnal 46 évig éltünk házasságban. Minden Valentin-nap alkalmával a legszebb csokrot küldte nekem, és mindig ugyanazt az üzenet: A szerelmem irántad ebben az évben is nőtt! Négy gyerek, 46 virágcsokor, egy életre szóló szerelem és kötődés. Ez az első Valentin-napom egyedül, mert 10 hónappal ezelőtt John elment. Egyszerűen sokkolt, mikor becsengetett a futárfiú a virágcsokorral. “John küldte” – mondta. Dühösen és összetört szívvel azt válaszoltam, hogy ez tévedés lesz. Erre ő: “Nem asszonyom, a férje mindent elintézett, előre fizetett több évre, hogy Ön mindig kapjon Valentin-napkor virágot tőle”. A szívem a torkomban dobogott. A kis cetlin az állt: “Örökké szeretni foglak!”

Hozzászólások: