Két alapelv az anyagi sikerhez

A téged körülvevő világ tükrözi gondolataidat
A másik elv a megfelelés törvénye. Ez egy nagyon erőteljes szellemi törvény. Azt mondja ki, hogy “mint belül, úgy kívül”. Azt mondja ki, hogy kinti világod visszatükrözi, hogy mi megy végbe belső világodban. A megfelelés törvénye arról szól, hogy minden, ami “kívül” történik, megfelel valaminek, ami benned történik. Ha azt mondjuk, hogy külső világod tükörképe belső világodnak, akkor ezt egyaránt értjük a tudatos és a tudatalatti szintjén.

Vizualizáld tisztán céljaidat!
Ha tudatosan elhiszed, hogy képes vagy elérni céljaidat és magad előtt tudod tartani azoknak a céloknak a képét elég hosszan és kitartóan, akkor külső világod megfelel majd ennek.

A siker 3 visszatükröződése
Három olyan terület van, ahol megtapasztalhatjuk a megfelelés törvényét. Először is a téged körülvevő emberek világa pontosan megfelel a saját hozzáállásodnak. Mindig a saját hozzáállásod tükröződik vissza rád a körülötted lévő emberek arcán és viselkedésében. Ha pozitív, optimista a hozzáállásod, az emberek szinte azonnal reagálnak rá, még mielőtt pozitívan és mosolyogva kinyitnád a szád.

14540596172549_84197313571703_db

A kapcsolataid megmutatják, ki vagy

A másik terület, ahol a megfelelés törvényét megtapasztalhatjuk, azok kapcsolataink. Kapcsolataid mindig visszatükrözik azt, amilyen ember vagy. Ha boldog, optimista, békés vagy, akkor kapcsolataid is boldoggá, harmonikussá, szeretetteljessé fognak válni. De ha gondolataid valamiért zavarosak vagy negatívak, akkor tudatosan vagy tudat alatt mindez visszatükröződik kapcsolataidban.

Külső és belső gazdagság
A harmadik terület, ahol a megfelelés törvénye megjelenik, az a gazdagságodra vonatkozik. Külső gazdagságod és anyagi sikereid tükörképe lesz belső világodnak, felkészültségednek. Az egyenlet egyedüli oldala, melyet te tudsz meghatározni, az a tudatos gondolataid és ha tudatos gondolatidat arra tudod fordítani, amit el akarsz érni, a gazdagság és bőség képére, akkor azt külső világod és megtapasztalásaid vissza fogják rád tükrözni.

Gyakorlat
Íme két dolog, amit megtehetsz ezeknek az elveknek anyagi életedre történő alkalmazására:

1. Gondosan őrködj gondolatid felett. Bármire is gondolsz a vágy vagy félelem érzésével kombinálva, azt bevonzod életedbe. Győződj meg róla, hogy azt vonzod be, amit akarsz, azáltal, hogy folyamatosan arra gondolsz, amit valóban akarsz!

2. Tápláld elmédet folyamatosan új információkkal, ötletekkel és annak a személynek a képével, akivé válni szeretnél és annak az életnek a képével, amit élni szeretnél! Elméd belső hozzáállásának ilyen módon történő megváltoztatásával megváltoztatod külső világod szempontjait.
Hozzászólások: