Jelek, melyek azt jelzik, elhunyt szeretted (családtagod, barátod) a közeledben van és beszélne veled

Nincs tragikusabb, mint amikor egy hozzánk közelálló, szeretett embert ragad el a halál. Sokan úgy vélik, hogy halála után is tudnak kommunikálni a szeretett lénnyel.

74468_jelekahalottaktoltobb-640c

Vannak, akik szellemként látják viszont elveszített családtagjukat,  míg mások bizonyos jeleket éreztek, melyekkel az itt maradt lélek próbált velük kommunikálni.

Lehet, hogy néhány ilyen jel neked is ismerős lehet?

Érzed az illatát

Ez az az egyik legerősebb módja annak, hogy tudd, az elhunyt családtagod vagy barátod a közeledben van. Az emberekhez gyakran tartoznak saját, jellegzetes illatú parfümök, és cigarettafüst. Ha ezeket érzed, akkor elképzelhető, hogy az elhunytad melletted van.

Vele álmodsz

Sokan, sokféleképpen magyarázzák az elhunytakkal való álmodást, de aki kicsit is nyitott a spiritualitásra, állítja, hogy ezek az álmok valójában túlvilági kapcsolatok, jelek. Szeretteid így próbálják elérni a gondolataidat, így próbálnak veled kapcsolatban lépni. Megjelennek, majd hirtelen eltűnnek, ahogy felébredsz.

Tárgyak helyének megváltozása

Ha egy-egy tárgyat nem ott találsz meg, ahova leraktad őket, akkor egyértelműen azt jelzik, hogy a szeretted még ott van a közeledben.
Sokan állítják, hogy az olyan számukra különösen sokat jelentő tárgyak mozgása, mint például az ékszerek, egyértelműen szerettük jelzése feléjük.

Érzed a jelenlétét

Talán a leggyakoribb módja annak, hogy tudd, egy szeretted a közeledben van, hogy érzed a jelenlétét.

Bár ez tűnik a legkevésbé kézzelfoghatónak, valójában az egyik jele, amivel teljesen meggyőzhetők a szkeptikusok. Ez az érzékelés is egyszerű: érzed azt az energiát a szobában, amit a személy áraszt.

Zenétek megszólalása

Amikor egy kedvenc dal (kedvenc dalotok) épp a megfelelő pillanatban szólal meg a rádióban, az is annak a jele, szeretted a közeledben van.
Sok ember számolt be arról, hogy az útja során különböző helyeken ugyanazt a dalt hallotta felcsendülni ? ez egyértelműen túlvilági jel.

Furcsa elektromos jelzések

Bár filmbeli jelenetnek tűnhet, de a megmagyarázhatatlan elektromos jelzések is elhunyt barátaidra, családtagod jelenlétéra utalhat.
Lehet ez egy pislákoló fény, a televízió vibrálása, hirtelen ki- és bekapcsolódása, egy elektromos eszköz hirtelen sípolása, vagy zaja.

Kedvenc számaid megjelenése

Az egyik módja, hogy elhunyt szeretteid kommunikáljanak veled, a kedvenc (hozzájuk köthető) számok megjelenése.

Ha hirtelen azon kapod magad, hogy mindenütt (karórán, számítógépen, tévén, stb.) a kedvenc számodat (számaidat) látod, egy elhunyt hozzátartozód próbál kommunikálni veled.

Úgy érzed, hogy valaki megérintett

Lehet, hogy nagyon megrendítő, de ha úgy érzed, mintha valaki megérintett volna, akkor az egyedül azt jelentheti, hogy elhunyt szeretted melletted van.
Nagyon sok módja van annak, hogy az eltávozott megpróbálhat megérinteni (csók, hajtincs megmozdulása, fuvallatnyi érintés a karodon, hátadon, stb.)
Amikor a szoba energiája megváltozik, és váratlanul úgy érzed, valaki megérintett, mindenképpen gondolkodj el azon, ki kereshetett fel téged.

Állatok iránti vonzalom

Sokan úgy vélik, hogy az elveszített szeretett hozzátartozója állat formájában jön vissza a földre.

Lehet pillangó, madár, stb. Ha azon kapod magad, hogy különös ?vonzalmat?, melegséget érzel egy állat iránt, és úgy érzed, valamilyen mágikus szál köt hozzá, valószínűleg egy szeretted tért hozzád vissza ilyen formában.

Hozzászólások: