Izgalomtól remegve magára húzta a vőlegény az esküvői zakóját…

Amikor izgalomtól remegve magára húzta a vőlegény az esküvői zakóját, feltűnt neki, hogy egy összehajtott papírlap lapul a zakó zsebében….Egy levél volt…. “Drága Fiam!

Fiam, egy nő lehet, hogy jó feleség, egy másik nő pedig lehet, hogy jó anya. Ha találsz egy olyan nőt, aki jó feleség és anya egyben, akkor bánj úgy vele, mint egy királynővel. az ilyen nő igazi kincs! Ahelyett, hogy tökéletes külsőre, és hosszú vékony lábakra költenéd a pénzed, becsüld meg azt a nőt, aki mindig melletted áll! Ne hagyd, hogy az összes házimunkát a nő végezze!!

Nem ez a sorsa. Segíts neki, amiben csak tudsz! Fiam, soha ne egy olyan világra vágyj, amiben a pénz az úr. Ha azt mondod, hogy te vagy a családfő, ne a pénzedre gondolj, amit megkeresel… Gondolj a feleséged arcára, hogy milyen büszke mosollyal néz fel rád! Soha ne emelj kezet egyetlen nőre sem! De a lelkét se bántsd! A testi fájdalom semmi ahhoz képest, amekkora sebet ejthetsz a szívén.

Nincs annál szebb az életben, mint, amikor fáradtan hazaérsz a munkából, és a mosolygós, gyengéd feleséged meg a vidám kisgyereked fogad téged szerető szívvel! Amikor fiatalok voltunk, apád kaviccsal dobálta az ablakomat, hogy kimenjek egy pillanatra. Nagyon hiányoztam neki, látni akart!

Fiam, a feleségedet soha ne hasonlítsd össze más nőkkel!! Gondolj arra, hogy számos férfival találkozik ő is, de mégsem hasonlít össze téged egyikkel sem! Apád és én mindig együtt oldottuk meg a problémáinkat, és soha nem hagytuk, hogy közénk álljanak!! Fiam, tanuld meg, hogy mindig ott kell állj a feleséged mellett, hogy a válladon bármikor kisírhassa magát, ha arra van szüksége! Fiam, mindig is emlékezz rám és az apádra.

Ezután is, hogy családot alapítasz! Sok felnőtt elfelejti a szüleit… Édesanyád.”Oszd meg kérünk, ha úgy érzed valóban szívből jövő igaz szavak!

Hozzászólások: