Idd magad karcsúra: házi szirup, ami napi 1 cm-t farag le a hasadról

Ez a házi szirup segít megszabadulni a felesleges víztől és zsírtól, javítja az agyműködést, a memóriát, a hallást és a látást, mindezt pedig úgy,hogy napi 1 cm-rel lesz karcsúbb a hasad és a derekad. Idd magad karcsúra!

A szirup egyik legfontosabb összetevője a torma, amiben sok C-vitamin, kálium, B1-vitamin, B6-vitamin, kalcium, vas, B2-vitamin, magnézium és foszfor található. Fokozza az anyagcserét, elpusztítja a gyomorból és az egész szervezetből a baktériumokat, ráadásul kiválóan méregtelenít.

A szirup olyannyira képes fokozni az anyagcserét nagyon rövid időn belül, hogy a zsírégetési folyamat közel 3-szorosára növekszik és akár napi 1 centiméterrel karcsúbb lehet a hasunk. Emellett egészséges, természetes összetevőket tartalmaz és a fogyás mellett a szervezetünk számára is jótékony hatással van.

Hozzávalók:

Homemade-Syrup-that-Reduces-Stomach-Fat-Lose-1cm-Per-Day-1

  • 3 citrom
  • 3 evőkanál méz
  • 125 gramm torma

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a tormát, majd adjuk hozzá a kifacsart citromok levét és kavargassuk 2-3 percig folyamatosan. Végül adjuk hozzá a mézet és kész is a szirup.

Használata:

Napi 2-szer egy evőkanállal fogyasszunk el belőle étkezés előtt. A testsúlynak megfelelő ideig alkalmazzuk, arra az egyre kell figyelni, hogy 3 hétig szabad inni napi rendszerességgel, utána egy hét szünetet kell tartani.

Hozzászólások:

5 thoughts on “Idd magad karcsúra: házi szirup, ami napi 1 cm-t farag le a hasadról”

Comments are closed.