HOGY SZERETNEK AZ EGYES CSILLAGJEGYEK? TUDD, MIRE SZÁMÍTHATSZ!

Ismerd a másikat, és akkor nem csalódsz, segítünk a hódításban és a megtartásban!

Nyilas – november 22. – december 21.

A Nyilast az újdonság hajtja. Szeretné megismerni a világot. A szerelemben energikus, átadja magát a szenvedélynek. Szexualitása erős, a mámor olyan mértékben hatalmába kerítheti, hogy nem akarja fékezni magát.Egyszerű lélek, csak megéli a nemi aktust. Egész lényével szeret. A Nyilas tüzes jegy, amely az erotikában is jelen van. Nem tud ellenállni a csábításnak, mert minden ami új izgatja. Új emberek, új szokások, új pózok. A különleges emberek vonzzák, izgalmasnak tartja a más országból érkező embereket. A Nyilas szárnyal, nem tűri, hogy szárnyait visszanyessék, akkor más társ után néz. Nem kell keresnie a szerelmet, mert rátalál. Ha mégis csábítani akar flörtöljön vele bátran, ne játssza el az elérhetetlent, a Nyilas nem bajlódik nehéz esetekkel.

o-love-horoscope-facebook

Bak – december 22. – január 20.

A Bak  az embereket csoportosítja, skatulyázza, így egyszerűbben látja át kapcsolatait. Igen megbízható, mindig számíthatunk rá. Szerelmi életében, amikor már oldódott kezdeti hűvössége, igencsak meglepheti partnerét. Rendkívül gyengéd és szerető tud lenni, szereti a szexet. Fontos a Baknak, hogy megbízzon a másikban, a csalódás megdermeszti és nehéz feloldani a dermedtségét, visszaszerezni bizalmát, annyira, hogy újra kimutassa szerelmét. Legfontosabb neki a bizalom. Ha elveszti a párja bizalmát, megváltozik az erotikája, nem tud megnyílni, átadni magát a szerelemnek, pedig az érzékisége óriási. A Bak bárhol megtalálhatja a szerelmét, utcán, üzletben, kávézóban… bárhol, egy pillanat alatt kialakulhat a vonzalom, ha a zárkózottságát hűvös viselkedését mellőzi. Legyen türelmes vele!

Vízöntő – január 11. – február 19.

Imádja a szerelmet, gyengédségre, feltétlen szeretetre vágyik, de utálja a kötöttségeket, a család gondolata is elborzasztja. Akinek a szerelme Vízöntő meg se próbálja akadályozni szabadságvágyát, mert a Vízöntő megfullad, ha a levegőjét korlátozzák. Nem lehet őket lehorgonyoztatni. Ha valakivel szoros kapcsolatot alakít ki, azt szabad akaratukból teszik. Nem tűri a kötöttséget, menekülőre fogja, ha ezt érzi. Dühös lesz és mindenáron szabadulni akar. Ha szabadon élhet a partnere mellett, működőképes lesz a viszony. A Vízöntőnél előfordulhat, hogy amikor úgy érzi, hogy mennie kell, mert vonzza valamilyen extrém dolog, nem kell visszatartani, úgyis visszajön. Nem tűri a féltékenykedést, az extrém dolgokat a szexuális életébe is kedveli, van, amikor túlfeszíti a húrt és őt hagyják ott. Párjával szórakozóhelyeken, színházban, moziban találkozhat, megmutathatja, hogy élvezi az életet, amely csábító is lehet a párkeresésében. A Vízöntő egy különleges programot sosem utasít vissza.

Halak – február 20. március 20.

A Halak álomvilágban él, romantikus és repül, úszik a végtelen tengerén. iA Halak párja úgy láthatja, hogy a Halak mindig rózsaszínben látja a világot. A Hal párkapcsolatában biztosítja az érzelmeket, a kedvességet, a párja pedig a józan észt. Ha a Hal elfelejti a mindennapi feladatokat a párjának kell ezekre figyelnie. A Hal mindent megtesz, hogy párja boldog legyen, még olyat is, amit nem szeretne pl. a szexualitás terén. Nehezen élik meg a csodákat. Igen jó szerető lehet, ha bátorítják az őszinte érzelem kinyilvánítására. Fontos a párkapcsolatában, hogy őszintén beszéljenek az érzelmeikről és ne meneküljön a valóság elől. Az egyszerűsége teszi vonzóvá. Sokat dolgozik, lehet, hogy a munkahelyén találja meg a szerelmét. Minden esetre jobb lenne, ha eljárna szórakozni is.

Kos – március 21. – április 20.

A Kos szenvedélyes, vad szerető, energikusés lényegre törő. Amennyire vonzó a szenvedélye, annyira lehet riasztó egy érzékeny embernek. Nem szereti a bonyodalmakat, kapcsolataiban direkt, mégis vannak súrlódások, , de ezek nem hogy visszahúzódóvá tennék, hanem még inkább nyeregben érzi magát. Versengő típus. A férfi kos túlságosan gyors, nem várja meg, hogy a szexualitás nyújtotta örömöt együtt éljék meg. A Kosok hevesek, gyorsak, vadak még a szex terén is. Előfordulhat, hogy másfelé kacsingat, nagy flörtölő, ezért, ha testedzéssel, sporttal, esetleg munkával leköti magát, jobb, ha a párja támogatja, különben lehet, hogy begyűjt pár szeretőt. Nem kell keresnie a szerelmet, mert anélkül is jön, csak döntenie kell, hogy elfogadja-e a rátalált hódolókat.

Bika – április 21. – május 20.

A Bika érzéki és a legjobbat akaró típus, gyakran olyan társra vágyik, aki titokzatos. Fontos számára, hogy testileg és lelkileg is ráhangolódjon a szerelme. Élete középpontjában a birtoklás  áll, ragaszkodik a társához, gyakoriak a már kóros féltékenykedések. Szexualitás terén megbízhatóan teljesít, örül, ha a párjával éli meg a szex nyújtotta örömöt. Ez azonban nem csak a szexre vonatkozik, hanem mindenre, amit közösen élvezhetnek, kirándulás, étel, ital stb. Önérzetes, sértődékeny, gyakran hiányos az önértékelése, nem érti a humort. Nem bírja a kritikát, akár a külsejét, akár a teljesítményét, különösen a szex terén. Nem szeret változtatni, még egy építkezés is kiborítja. Idő kell a döntéseihez. Anyagias. A Bika a társát igényes helyen találhatja: múzeum, előadás, színház. A Bika társa figyeljen, hogy milyen lábbelit visel, mert a Bika férfiak szemében nagyon fontos a vonzó női láb.

Ikrek – május 21. – június 21.

Az Ikrek intellektuálisan kötődnek a párjukhoz. Többet jelent egy jó közös program, mint egy vad szex. Gyakori, hogy még szex közben is beszél, majd a végén sem igényli az összebújást, inkább nézi a tévét. A szexben nem temperamentumos, szerelmi kapcsolata, házassága idővel ellaposodik és hasonlatos lesz egy testvéri kapocshoz. A szexet nem érzi fontosnak egy idő után, a szenvedélyt azonban fel lehet benne éleszteni. Az Iker biztos, hogy nem keres magának másik párt és leigázni sem akarja párját. Mindent meg lehet vele beszélni az ész és a racionalitás vezérli. Túlságosan érzékeny, szentimentális. Semmi esetre sem lenne jó ötlet, ha pár hiányában a régi párját keresné, mert az a vonat már elment. Sétáljon látogatott szép parkos helyeken, kiránduljon , ahol a szerelem, új kapcsolat is felbukkanhat. Iker nőknél is fontos a láb kiemelése, melyet tűsarkúval még vonzóbbá tehet.

Rák – június 22 – július 22.

A Rákot érzelmei vezérlik, gyakran a fantázia világában él. A szerelemről romantikus elképzelései vannak, vonzza a plátói szerelem, ami persze beteljesületlen , akkor aztán sajnálják magukat. Jellemző rájuk az önsajnálat, megbántottság. Nehezen barátkoznak. Ha a párjával véglegesítették a kapcsolatukat, már nem tartja izgalmasnak. Kapcsolatában a legfontosabb a gyerek, család megtartása lesz. A házastárs háttérbe szorul. Szerelmi partnerét megtalálhatja bulikon, szórakozóhelyen, baráti társaságban és bárhol, ahol érdekes emberekkel találkozik. Nem kell túlzásba vinni az öltözködést, mert anélkül is észreveszik, minden esetre a ruházata legyen élénk és fiatalos. Előfordulhat, hogy egy szórakozóhelyen a régi barátjával szerelembe esik. Nem kell kétségbe esni, lehet, hogy komoly a dolog!

Oroszlán – július 23. – augusztus 22.

Az Oroszlán igényes nem csak magára, hanem a párjára is. Fontos számára, hogy vonzó emberrel jelenhet meg. Gondolkodó típus. Szex vadászok, igazi Oroszlánok, áldozatára azonnal lecsapnak. Teljesen átadja magát a szexnek, de, ha mégsem úgy sikerül, ahogyan szerette volna, jobb ha a párja ezt nem teszi szóvá. A dicséret ösztönzi. Állandó ajnározásra van szüksége a szexben is, ezért előfordul, hogy kalandot keres, de nem akar kilépni a kapcsolatából. Hogy mikor jön a szerelem napja nem tudni, mert mindig  sziporkázik, a legjobb formáját hozza, de a szerelem hónapjában lesz a legszebb. Élvezze a szépség erejét és törődjön magával. Legyen a szépség mellett különleges, szexi is, mondjuk egy apró tetoválás. A szerelem akár a munkahelyén is rátalálhat, de ez bonyodalmat okozhat. Ne engedje magát könnyen meghódítani!

Szűz – augusztus 23. – szeptember 22.

Ha megbízik a párjában rendkívül szenvedélyes tud lenni. Nem szabad visszafogni magát, mert a fantáziálgatás nem teljesíti ki a szerelmet. Mindenképpen látszódjon, hogy kész a szerelemre, ehhez merészebb, kihívóbb ruhát viseljen. Mindenképpen mutassa ki, hogy kész egy jó kis flörtre. Racionális típus, mindent végig gondol, mielőtt valamibe belevág, így van ez a szerelemmel is. Nem tud hosszan kötődni valakihez, fél a párjából előtörő érzelmektől, cselekedetekből. A Szűz típusú ember nem szereti a kiszámíthatatlan dolgokat az érzelmekben sem. Nem szereti a feszültséget még a szex is kiszámított nála. A romantika nem igazán jellemző rá. Mindent precízen, pontosan csinál még a szexet is. Tisztaságmániás. Mindent tudományos szemmel figyel, az sem biztos, hogy a vonzalom köti össze a párjával, lehet, hogy a praktikusságot tolja előtérbe. Kötelességtudó, felelősségteljes, szorgalmas ember.

Mérleg – szeptember 23. – október 22.

A Mérleg elegáns, igényese az otthonára és a párjáa is. Nehezen dönt , minden döntés előtt vannak ellenérvei. Előfordul, hogy egyszerre két partnere is van, belecsöppen egy szerelmi háromszögbe. Gyakran még nem szakad el a régi kedvesétől, de már meg van az új. Bizonytalan lesz, fél, hogy egyedül marad. Az biztos, hogy ebből a kellemetlen helyzetből nem ő lép ki, hanem valamelyik partnere. Kiváló a stílusérzéke, igényességre neveli társát. Észreveszi majd a szerelem napját, mert sokkal több bókot kap mint máskor. Ezen a napon többen is megpróbálják meghódítani, de ne engedjen csak annak, aki komolyan tisztelettel közelít. A szerelmét bárhol megtalálhatja, ha nyitott szemmel jár. Akkor a legvonzóbb, ha szolid eleganciát sugároz, mely egyébként is megszokott nála.

Skorpió – október 23. – november 21.

Kevés ideje jut a szerelemre, nagyon elfoglalt. Bárhol találkozhat új szerelemmel. Fontos, hogy természetesen kezelje a szerelmet és ne bonyolítsa túl. A Skorpió nagyon szenvedélyes, szexualitására jellemző a hullámhegy és hullámvölgy. Egyszer szenvedélyes, máskor, teljesen elzárkózik. Belső világa sérülékeny, ha megsértődik jegessé válik, idő kell míg felenged. A Skorpió nemcsak a kedvese testét akarja, hanem a lelkét is. Egyes Skorpiók vonzódnak a szexuális játékokhoz, szeretik azt érezni, hogy hatalmuk van a másik feletti. A Skorpió féltékeny. Megérzi ha elárulták, megcsalják. Sokáig vergődik a sértettség állapotában, gyűjtögeti a bizonyítékokat, aztán egyszer csak előveszi őket. Igen sok munkába telik visszanyerni a bizalmát.

 

Hozzászólások: