HA NULLÁS A VÉRCSOPORTOD, EZT EL KELL OLVASNOD AZ EGÉSZSÉGED FOROG KOCKÁN!

A 0-ás vércsoportú emberekről köztudott, hogy különlegesek, és vannak egyedi tulajdonságaik, de azt kevesen tudják, hogy bizonyos betegségekre is hajlamosabbak, mint mások.

Nagyon pro-aktívak, energikusak és képesek mindig koncentrálni egyes feladatokra. Erősek és keményen küzdenek.

 if-you-are-0-blood-type-you-must-be-careful-because-of-this-itll-save-your-life

Ám hajlamosabbak  bizonyos betegségekre, mint például a gyomorfekély, pajzsmirigy rendellenességek és jódhiány. Ezekkel együtt jár a testsúly megnövekedése és a vízvisszatartási problémák.

Japánban egy bizonyos típusú személyiségnek tartják a nullás vércsoportú embereket. Állásinterjún gyakran megkérdezik a potenciális alkalmazottakat, melyik vércsoportba tartoznak. A nullás vércsoportú emberek leírása: felelős, elkötelezett, szervezett, koncentrált, alapos és gyakorlatias. Emellett úgy vélik, hogy tisztább és jobb logikával rendelkeznek, mint mások. Ez azért van, mert az őseik vadászok voltak, akiknek pontosan fel kellett mérniük a környezetüket, hogy túléljenek.

Hiperaktív és impulzív

Stressz alatt a nullások hiperaktívvá és impulzívvá válnak . A rossz táplálkozás, a testmozgás hiánya és az egészségtelen életmód az esetükben sebezhetőbbé teszi az anyagcsere-folyamatokat, így inzulin rezisztencia vagy pajzsmirigy alul működés alakulhat ki náluk.

Több a gyomorsavjuk, mint másoknak, ezért gyakran érzékeny a gyomruk és hajlamosak fekélybetegségre.

Kerüljék a koffeint és az alkoholt. A koffein Kifejezetten káros lehet, mivel megnöveli a adrenalin szintet, ami már eleve magas ennél a vércsoportnál.

Hozzászólások: