Ezt kell innod, ha gyorsan és természetesen szeretnél megszabadulni a zsírpárnáktól!

A mai modern kor embere állandóan harcban áll a túlsúlyával, még akkor is egyfolytában fogyókúrázik, ha csak egy kevés fölösleg van rajta. Azonban vannak olyan esetek, amikor már tényleg ajánlott a fogyókúra, és a betegségek elkerülése érdekében érdemes megszabadulni a felgyülemlett hasi zsírtól.

fogyokura

Amerika egyik legnépszerűbb reality show-jában a The Biggest Loser-ben az alábbi keveréket alkalmazták annak érdekében, hogy a versenyzők több kilótól megszabaduljanak. Mindössze néhány hét alatt hihetetlen eredményeket értek el. Az egészséges italt nagyon könnyű elkészíteni, olcsón és rövid idő alatt tehetünk egy nagy lépést egészségünk érdekében.

Hozzávalók: 2 liter víz, egy fél meghámozott és vékonyra szeletelt uborka, 6 grapefruit, 1 mandarin, jég, minél több mentalevél.

Elkészítés: pucoljuk meg a gyümölcsöket, vágjuk apró darabokra, nyomkodjuk ki a levét, majd vágjuk szeletekre az uborkát, és ennek is nyomkodjuk ki egy kicsit a levét. Mindent keverjünk bele a két liter vízbe, majd adjuk hozzá a jeget és a friss mentalevelet.

A legjobb, ha fogyasztás előtt hagyjuk állni legalább két órát. Kiváló karcsúsító hatása van, egész nap ihatjuk.

Az első pohár levet reggel éhgyomorra isszuk meg. A hatást még inkább fokozhatjuk, ha a főétkezések előtt is fogyasztunk belőle egy-egy pohárral.

Hozzászólások: