Ezek a legrosszabb csajozós dumák.. ha komolyan gondolod, ezeket mellőzd!!

Veled is előfordult már, hogy nagyon ciki szövegekkel próbáltak meg felcsípni? Itt vannak a legbénábbak, sőt, válaszötleteket is adunk rájuk!

pal-denes-1024x755

 

?Szia Cica, van gazdád??

Igazán cseles próbálkozás arra, hogy a srác kiderítse, hogy jársz-e éppen valakivel, de ha valamiért nem jön be, hogy egy háziállathoz hasonlítanak, csak annyit válaszolj, ?mijaú?, utána pedig sétálj el. Ha beszél macskául, tudni fogja, mire gondolsz.

?Szia, mit iszol? És mit kérsz holnap reggelire? Ágyba viszem neked!?

Hűha, valakinek aztán van önbizalma! Lehet, hogy van olyan lány, aki szereti, ha egy pasi ajtóstul ront a házba ? ha te mégsem ilyen vagy, kezdd el neki magyarázni a legbonyolultabb diéta részleteit, amiről valaha is olvastál. Nagyjából két perc múlva sürgős dolga lesz, valahol egészen máshol.

?Bébi, te olyan szép vagy, hogy még józanul is rád hajtanék!?

Kösz a bókot, szeszkazán! Bár állítólag a részegek mindig őszinték, ha valaki ilyen szöveggel próbálkozik, azt jobb határozottan leszerelni. Erre pedig tökéletesen alkalmas a ?te viszont annyira bunkó vagy, hogy még részegen sem állnék szóba veled!?mondat, a pasi alkoholszintjétől függően ? szükség esetén ? többször, hangosan és artikuláltan megismételve.

?Olyan ismerős vagy valahonnan?Megvan! Pont úgy nézel ki, mint a következő barátnőm!?

Erre a nem túl eredeti dumára ? hacsak nem sikerült vele levennie a lábadról ? több frappáns válasz is létezik. Például:?Te pedig pont úgy nézel ki, mint akit nemsokára orrba vág a barátom!? Vagy: ?Nahát, te meg pont úgy nézel ki, mint a leendő expasim!?

Hozzászólások: