Ezek a legrosszabb csajozós dumák.. ha komolyan gondolod, ezeket mellőzd!!

Veled is előfordult már, hogy nagyon ciki szövegekkel próbáltak meg felcsípni? Itt vannak a legbénábbak, sőt, válaszötleteket is adunk rájuk!

pal-denes-1024x755

 

-Szia Cica, van gazdád??

Igazán cseles próbálkozás arra, hogy a srác kiderítse, hogy jársz-e éppen valakivel, de ha valamiért nem jön be, hogy egy háziállathoz hasonlítanak, csak annyit válaszolj, ?mijaú?, utána pedig sétálj el. Ha beszél macskául, tudni fogja, mire gondolsz.

-Szia, mit iszol? És mit kérsz holnap reggelire? Ágyba viszem neked!?

Hűha, valakinek aztán van önbizalma! Lehet, hogy van olyan lány, aki szereti, ha egy pasi ajtóstul ront a házba ? ha te mégsem ilyen vagy, kezdd el neki magyarázni a legbonyolultabb diéta részleteit, amiről valaha is olvastál. Nagyjából két perc múlva sürgős dolga lesz, valahol egészen máshol.

-Bébi, te olyan szép vagy, hogy még józanul is rád hajtanék!?

Kösz a bókot, szeszkazán! Bár állítólag a részegek mindig őszinték, ha valaki ilyen szöveggel próbálkozik, azt jobb határozottan leszerelni. Erre pedig tökéletesen alkalmas a ?te viszont annyira bunkó vagy, hogy még részegen sem állnék szóba veled!?mondat, a pasi alkoholszintjétől függően – szükség esetén – többször, hangosan és artikuláltan megismételve.

-Olyan ismerős vagy valahonnan?Megvan! Pont úgy nézel ki, mint a következő barátnőm!?

Erre a nem túl eredeti dumára – hacsak nem sikerült vele levennie a lábadról – több frappáns válasz is létezik. Például: Te pedig pont úgy nézel ki, mint akit nemsokára orrba vág a barátom!? Vagy: -Nahát, te meg pont úgy nézel ki, mint a leendő expasim!?

Hozzászólások: