Ez nagyon jó!! Apuka írja

“Ma láttam a Tescóban ahogy egy anyuka nevelte a gyerekét, aki egy picit rossz volt. Nem mondom azt, hogy én nem lennék cseppet feldúlt ha az én fiam fújna borotvahabot mindenre amit ér, de Milán nem csinál ilyet.

14520595564673_56032733636836_db


Ez a kisfiú nem hallgatott semmire Hiába mondta neki kedvesen az anyukája, hogy “Lakatos Kevin Bjúkenen ezt most hagyd abba mert elvisznek a rákos rendőrök a gecsibe” ő csak fújta-fújta… Végül kapott két csodálatos pofont amit egyáltalán nem értek, hogy hordott ki lábon, akkor megnyugodott és csak négy-öt alkalommal rúgott az anyjába a “Tűz égessen” meg felkiáltásokkal…
Azon gondolkodtam mi vajon, hogy előztük meg az ilyen dolgokat… Aztán eszembe jutott, psycho terrort alkalmaztam. Egyszer kegyetlen rossz volt, olyan három évesen, kitekerte az összes wc papírt, és gurulós motorral ment a lakásban mint az őrült..
Hiába szóltam rá, csak kinevetett. Én meg képtelen lettem volna bántani…Fogtam hát magam és beszórtam láthatatlanná tévő porral, onnantól kezdve hiába csinált bármit senki sem látta…Még annyit fűztem hozzá, hogy ha jó lesz ez a dolog magától elmúlik… Körülbelül 15 perc múlva hozta a színezőt, igaz én addigra véresre haraptam a számat mivel azért feszegette a határokat, de hát ugye nem láttam…
Hat évesen rájött, hogy láthatatlanná tévő por nincs… Megint akart alfahím lenni a családban. Zsírkrétával felrajzolta a konyha falára a nagyit aki palacsintát süt neki, mivel én este nyolckor már nem voltam hajlandó. Összepakolta a ruháit meg a kedvenc játékait, hogy ő költözik… Közben amit ért szórt szét mindent… Elkapott az ideg, gondoltam egy hideg zuhany jót tesz majd neki, vittem a fürdőbe az anyja meg pont zuhanyzott… Megláttuk a nuniját, egyből kérdezte anyának miért nincs kukija? Mondom, azért fiam mert rossz volt és leesett neki…. Azóta olyan mint a kis angyal… Most tíz éves lesz, lehet lassan ki kéne dolgoznom valami új mesét…”:)

Hozzászólások:

3 thoughts on “Ez nagyon jó!! Apuka írja”

Comments are closed.