Először 1-2 dobozzal kezdte a napot. De egyre jobban hozzászokott az idő múlásával és végül már napi több mint 20 dobozt fogyasztott naponta. A 16-os méretű ruhát viselt ebben az időben és  24 éves volt. Hamarosan elviselhetetlen májfájdalommal kórházba került.

Az MRI-vizsgálat megállapította, hogy a mája hihetetlenül megnagyobbodott. Az orvosok feltételezték, hogy ez a túlzott alkoholfogyasztásnak volt köszönhető. Mary azonban ritkán fogyasztott alkoholt, és később az elemzések azt mutatták, hogy a mája el is zsírosodott, amit a Red Bull túlzott cukortartalma okozott. Ezenkívül 2 rostos csomót diagnosztizáltak, amelyek közül az egyik gomba méretű volt, a másik pedig szőlő méretű.

Mary azonnal abbahagyta a Red Bullt, és minden nap 6,5 liter vizet ivott. A méregtelenítés folyamán hangulati ingadozásokat és remegést tapasztalt, de hamarosan visszatért a normális kedve, és egészsége.

Mary azt mondja, hogy nem figyelt a Red Bull mellékhatásaira vonatkozó figyelmeztetésekre, és naponta mérhetetlen mennyiséget ivott, mert szinte heroin hatással volt rá.

Most el akarja mondani a világnak, hogy segíthessen az embereknek megérteni, hogy a Red Bull ugyanúgy működik, mint a nikotin és az alkohol.

Annak ellenére, hogy elsősorban az alkohol okozza a zsírmájat, nagyon fontos, hogy tudd, hogy a cukor ugyanúgy működik, és a májban zsír felhalmozódásához vezet. Továbbá növeli a cukorbetegség, az elhízást és a rák kialakulásának kockázatát.