Ez a 7 gagyi duma még be is jöhet a nőknél ;)

duma3

Nagyravágyó.. lealacsonyító, nagyon direkt, azaz ilyennek tartják jó eséllyel a hölgyek azokat az egysorosokat, amelyekkel előszeretettel fűznék a férfiak a gyengébbik nem tagjait, legalábbis Terri Orbuch professzor véleménye alapján, aki az örömteli viszonyok kialakításáról is már könyvet. Van azonban néhány olyan szöveg, amit nem szabad kidobni a készletből. Íme!

?Hozzám beszélsz??

? Ne haragudj, hozzám beszélsz?
? Nem.
? Jó, akkor kezdd el, kérlek.
Ebből rögtön világossá válik számára, hogy szeretnél vele beszélgetni is, tehát nemcsak a aktus érdekel ? mondja Pepper Schwartz szociológus professzor.

Kutatósdi

? Szia, kérdőíves felmérést készítek a legbénább csajozós dumákról. Szerinted a ?gyakran jársz ide??, a ?mi az aszcendensed?? vagy a ?szia, kérdőíves felmérést készítek? a legszörnyűbb?

Volt-nincs fóbia

? Tudod, Joshi Barat szerint alkalmatlan vagyok az elköteleződésre, mert rettegek tőle. Van kedved bebizonyítani, hogy téved?
Ez enyhe utalást jelent a nő számára az életében korábban megfordult bunkókra. Bár humoros szövegkörnyezetben mondod ki a bűvös szót, máris megnevezed az egyik legnagyobb vágyát: a biztos párkapcsolatot.

Fogadás

? Fogadjunk egy kétezresbe, hogy visszautasítasz!
?A legtöbb pasas jócskán túlbecsüli, hogy mennyire érdeklődnek iránta a nők. Ez viszont kívülről tolakodásnak hat? ? fogalmaz Walsh professzor. Egy kis csipkelődő önirónia kifejezetten kedvesnek és zárkózottnak mutat, akinél nagyképűségnek semmi nyoma.

Ütős dicséret

? Milyen érzés a hely legjobb csajának lenni?
A húspiac a versenyről szól ? jelenti ki Walsh professzor. Ha kerek-perec közlöd, hogy minden vetélytársát toronymagas fölénnyel kiütötte, a lehető legszebb bókkal kedveskedsz neki.

Szuperhősködés

? Felejtsd el Supermant, Batmant vagy a Pókembert. Én vagyok a te embered!
Szinte minden nőnek élnek álomképek a fejében, elvégre fantáziálgatni mindenki szeret.

Kíváncsi bók

? Amellett, hogy fantasztikus vagy, mivel foglalkozol?
Frappáns, humoros és érdeklődő ? mutat rá a mesterhármasra Lisa Thomas.
Hozzászólások: