Edd ezt 3 napig vacsorára és a tested meg fogja köszönni, ráadásul az is tetszeni fog, amit a tükörben látsz!

A külsőnkre figyelünk, de a belsőnkkel sajnos csak keveset törődünk. Pedig a szerveink működésének köszönhetjük a külsőnket. Tudjuk, milyen rosszul néznek ki azok az emberek, akiknek vesebetegségeik vannak…

Azonban ne gondolt, hogy csak a vesebetegségek okoznak zord külsőt, ha a belsőszervek megbetegszenek, az látható a külsőn is. Ha sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz, örömmel fogsz tükörbe nézni, mert az egészséges étkezés meglátszik rajtad. Tudnod kell, hogy a salátákban van a titok, ha az egészséges belsőről és a szép külsőről beszélünk. Fogyaszd ezt a salátát vacsorára:

Amire szükséged lesz:

  • cékékla
  • káposzta
  • répa
  • fűszernövények
  • olívaolaj

Így készítsd el:

A cékla, a káposzta és a répa 3:1:1 arányban kell szerepeljen a salátában. A zöldségeket vágd fel a megszokott módon, tedd egy tálba és ízesítsd a kedvenc fűszernövényeiddel, olívaolajjal, esetleg citromlével. Borsot ne használj, sóból is csak keveset.

Vacsorára edd ezt a salátát. Ha attól tartasz, hogy éhes maradsz, a saláta elfogyasztása előtt egy órával egyél valamit. Fontos, hogy vacsorára csak a salátát fogyaszd. Edd legalább 3 napig vacsorára, majd nézz a tükörbe! Ha tetszik amit látsz (mi tudjuk, hogy tetszeni fog) fogyaszd ezt a salátát vacsorára, amíg eléred a kívánt testsúlyt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Hozzászólások: