Csupán erre a 3 összetevőre van szükséged, hogy örökre elkerüld a rákot és bármilyen más tumort!

Az alábbi keveréket, ha rendszeresen fogyasztjuk, elkerülhetjük a rák vagy bármilyen komolyabb betegség kialakulását. Egyszerű elkészíteni, csupán három összetevőt tartalmaz, így érdemes kipróbálni, hiszen egyedülálló hatással rendelkezik.

Keverjünk össze egy negyed teáskanál kurkumát egy fél teáskanál olívaolajjal és egy csipet frissen őrölt fekete borssal. Addig keverjük, míg egy homogén paszta keletkezik, majd napi szinten illesszük be táplálkozásunkba. Bármilyen ételhez hozzáadhatjuk, a lényeg, hogy rendszeresen fogyasszuk.

Ha főtt ételhez keverjük, csak akkor adjuk hozzá, amikor az már teljesen elkészült. A keveréket semmiképp se hőkezeljük. Ha nem akarjuk az ételhez hozzákeverni, öntsük fel annyi vízzel, hogy egy pohárral legyen belőle, majd igyuk meg, lehetőleg éhgyomorra.

14520575795598_65249167388606_db

A kurkuma erős gyulladásgátló hatással rendelkezik, hatására kiürül a szervezetből az összes méreganyag is. Természetes módon csökkenti a gyulladást, úgy, hogy közben értékes tápanyagokkal tölt fel. Legújabb tanulmányok szerint a kurkuma csökkenti a vastagbél- és prosztatarák, valamint az agydaganat kialakulásának kockázatát.

Először, csak kisebb mennyiségben fogyasszuk a kurkumát, mivel vannak olyan személyek, akik nehezebben tudják megemészteni. Ha fekete borssal és/vagy gyömbérrel kombináljuk, az emésztési problémák is leküzdhetőek. Kimutatták, hogy a bors 200-szorosan növeli a kurkuma hatását.

Fogyasszuk naponta a kurkumás keveréket, hogy elkerüljük a rákos betegségek kialakulását, vagy megakadályozzuk a már meglévő rákos sejtek burjánzását. Rendszeresen használhatjuk, hiszen nincsen mellékhatása a kurkumás keveréknek.

Hozzászólások: