Ciki, ha te hívod a pasit randira? 2 módszer, amivel megteheted

A hős lovagok kora lejárt: a lányok is megszerezhetik, amit akarnak. Ha nem nyomulsz, nem ciki!

ebredes--300x198

Hetek óta mosolyogtok egymásra a suli folyosóján, esetleg már többször beszélgettetek is, de a srác valamiért mégsem szánta rá magát a nagy lépésre.

Annak, hogy egy fiú nem hív el randira, pedig úgy tűnik, te is tetszel neki, számos oka lehet: talán bizonytalan, talán nem tudja, hogy fogjon hozzá, talán csak fél a visszautasítástól. A hős lovagok kora már lejárt, manapság a csajok is megszerezhetik maguknak azt, amit akarnak. Gondold át, hogy tényleg tetszik-e neked a srác, és el tudod-e képzelni, hogy más dimenziókba emelkedjen az ismeretségetek. Ha igen, nyugodtan lépj a tettek mezejére, egy próbából még semmi baj nem lehet. Elmondjuk, hogyan csináld!

Észre sem veszi, hogy rávetted

Ha láthatóan a srác is vonzódik hozzád, de egyelőre nem szánta rá magát a nagy lépésre, esetleg még vívódik, hogy elkötelezze-e magát a döntése mellett, akkor ideje bevetni egy kis női praktikát: nem kell, hogy egyáltalán kiejtsd a szádon a randi szót, lehet, hogy a srác ettől csak pánikba esne, és azonnal kihátrálna bimbózó szerelmetekből.

A legjobb, ha úgy veszed rá egy találkára, hogy egészen addig, amíg odaér, eszébe se jusson, hogy egy randira megy. Kérj tőle segítséget az új mp3-lejátszód kiválasztásához vagy a töriházi elkészítéséhez. A fiúk imádják eljátszani a hős megmentőt, és ha már kettesben maradtok, a kémia gondoskodik a többiről.

Ezzel a praktikával úgy fűzheted be a srácot, hogy közben észre sem fogja venni, hogy te voltál az, aki kizökkentette a kapcsolatotokat az állóvízből.

Csak lazán!

Ha inkább az egyenes megoldások híve vagy, és van hozzá elég bátorságod, akkor tedd félre a körítést és a taktikázást, és hívd egyenesen randira a srácot. A legfontosabb, hogy ne légy túl rámenős, mert ettől megijedhet, maradj laza, és hagyj neki menekülési útvonalat, így nem fogja kellemetlenül érezni magát.

Gondolkodj el, mi lehet a közös érdeklődési területetek, és találj valami programot, például egy olyan filmet, amire mindketten kíváncsiak vagytok. Amikor legközelebb beszélgettek, említsd meg neki, hogy a jövő héttől már játsszák a mozikban, alig várod, hogy láthasd, és ha ő is lelkesedést mutat, lazán mondd neki azt, hogy arra gondoltál, akár együtt is megnézhetnétek ? persze, csak ha már nem ígérte meg a haveroknak, hogy velük megy.

Hozzászólások: