A titok, amit az orvosok nem mondanak el: így szabadulhatsz meg a tetvektől gyorsan és olcsón!

Amikor azt látod, hogy egy fiú nagyon vakarja a fejét, az első dolog, aminek eszedbe kell jusson, valószínűleg tetvei vannak.

Ezek a kis lények a hajadon élnek, és az eltávolításuk a legtöbb embert megijeszt.

Egy gyermek sem szereti, ha tetűfésűvel fésülik. Nem csak fájdalmas, de mindenképpen meg kell győződni arról, hogy minden egyes darab eltűnt.

És ha a gyermeked nyugtalan természetű, az eljárás szinte lehetetlen.

A tetvek valójában nem szokatlanok a felnőttek körében sem, de könnyebben terjednek a gyermekek között, mivel a gyerekek több időt töltenek egymáshoz közel az iskolában és a játszótereken.

A tetvek nem halálosak és nem különösen veszélyesek, de mégis meglehetősen kellemetlen élmény, amely sok viszketést és kellemetlenséget okozhat. Egy másik fontos ok, hogy megszabaduljunk tőlük, hogy nagyon gyorsan szaporodnak.

Léteznek hasznos samponok, amelyeket kifejezetten a tetvek eltávolítására készültek, de nem mindig hatékonyak. Először is órákat kell eltöltened, hogy minden tojást eltávolíts. A tetvek egész családjának kezelésére és megölésére több, mint egy vagy két flakonra van szükség, ami nagyon drága lehet.

Ezért javaslom ennek a módszernek a kipróbálását!

Nem csak olcsó, de mentes minden vegyszertől, és nem tart órákon át az eljárás.

AMIRE SZÜKSÉGED VAN:

– Tetűfésű

– Szájvíz

– Fehérborecet

– Nejlon zacskó vagy fürdő sapka

– Törülköző

AMIT TENNED KELL:

1. Nedvesítsd be a hajad szájvízzel, majd fedd le a hajad egy fürdő sapkával vagy egy nejlon zacskóval. Hagyd így egy óráig. Talán őrültségnek hangzik, de a tetvek nagyon nem kedvelik a szájvíz erős szagát.

2. Öblítsd le a hajad, majd nedvesítsd be újra a hajad – ezúttal fehérboros ecettel. Az ecet segít megszabadulni a tojásoktól. Újra tegyél zacskót/fürdősapkát a fejedre, és hagyd így egy órán át.

3. Most mosd meg a hajad rendes samponnal, és fésüld meg tetőfésűvel.

4. Ha esélye van, hogy tetű lehet az iskolában, akkor nedvesítsd be a gyerek haját egy kis szájvízzel, mielőtt elhagyná a házat, hogy távol tartsd a tetveket. És hé – a gyermekednek egész nap friss illata lesz.

Ez a módszer hatékony, és nem teszed ki magad és gyermekeidet erős vegyi anyagoknak, miközben csinálod, mondja a Healthy Life Center.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket a barátaiddal a Facebookon, hogy több ember ismerje meg ezt az okos trükköt a tetvek eltávolítására!

Forrás: harmonikum

Hozzászólások: