Ez a 3 csillagjegybe tartozó nők nagy édes mosollyal HAZUDNAK mások arcába

Ösztönösen úgy vagyunk programozva, hogy a kedvesség, a barátságos hozzáállás jó érzéseket kelt bennünk. Azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik segítőkészek velünk, sokkal később kezdünk el gyanakodni.

Az alábbiakban azt a három csillagjegyet vesszük sorra, amelyek személyiségtípusa leginkább hajlamos arra, hogy egyszerre legyen velünk kedves, szívélyes, ugyanakkor pedig átvágjon vagy egyenesen kihasználjon bennünket.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az adott típusba tartozó minden nő hazudós, csupán a hajlamot:

Ikrek

Szinte közhely, hogy az ikrek kettős személyiséggel rendelkezik, az egyik kedves, a másik pedig finoman szólva is kevésbé megbízható. Legtöbbször a kedves személyiségük kerül előtérbe, amely esetükben nem egy álarc, hanem a kettős személyiségük egyik szerves oldala. Az azonban mindenki számára titok marad, hogy mit is gondol és érez valójában, és mindig azt az arcát mutatja, amely a leginkább alkalmas az adott szituációban. Éppen emiatt érdemes vigyázni vele.

Halak

Nem lehet mondani, hogy a halak haszonleső lenne, azonban teljesen kiszámíthatatlan. Ez elsősorban azért van, mert ők még a saját érzelmeiket sem értik meg: annyira hullámzó lehet az érzelmi életük, hogy az egyik pillanatban még pozitív érzéseket táplálnak irántad, a másik pillanatban viszont már félnek tőled, vagy úgy érzik, hogy veszélyt jelentesz a kellemes, nyugodt mindennapjaikra.

Skorpió

Egy skorpió számára az a legfontosabb, hogy az általa kitűzött célokat megvalósítsa, ettől sehogy sem lehet eltéríteni: éppen ezt teszi őt megbízhatatlanná. Sokszor át sem fut az agyadon, hogy a céljai útjában állhatsz, pedig máris belekerültél a skorpió célkeresztjébe. Bár a skorpió társként igen megbízható lehet, ehhez azonban egy teljes, mindenre kiterjedő szövetségre és alapos ismeretségre van szükség. Éppen ezért amíg csak felületesen ismered a skorpiót, semmiképp sem bízz meg benne 100%-osan!

Hozzászólások: