8 szuper tipp, hogy felbukkanjon az Igazi

10973_26403-fehernemudivat-03-g-d0000887A198458f904ad-300x336

 

?Ha túl görcsösen akarod, úgysem jön az igazi!? ? bizonyára sokszor hallottad már te is ezt az bölcs mondatot, amit bár, van benne igazság, nem mindig kell komolyan venni.

Íme, néhány olyan tipp, amivel tehetsz azért, hogy garantáltan bepasizz, és talán azért is, hogy rád találjon az igazi.

1. Légy különlegesebb másoknál!

És most elsősorban ne a külsőségekre, a szexi öltözékre, vagány sminkre és hajra gondolj. Sőt! Egészen másban is lehetsz a legjobb, a legkülönlegesebb. Legyél te a legjobb a viccmesélésben, a piskótasütésben vagy bármi másban, meglátod, megéri. Valamiben ugyanis mindenkinél jobbnak lenni ? legyen az bármilyen csekélynek tűnő dolog is ? annyi magabiztosságot adhat, hogy máris kihúzott vállakkal és emelt fővel közlekedsz az utcán, így hamarabb észrevesznek olyanok is, akik eddig nem figyeltek fel rád.

2. Tudj “okosan” visszanézni!

Szemezni tudni kell, és talán te is tudsz, csak egyáltalán nem mindegy hogyan. Soha ne kezdd te a szemezést egy pasival, várd meg, amíg ő szemel ki magának. Érezni fogod, ha valakinek feltűnsz. Ha viszont a férfi, aki neked tetszik, nem néz rád, vagy nem akarja felvenni veled a szemkontaktust több ?véletlenül? összeakadt tekintet után sem, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem is érdekled. Nem érdemes fölösleges körökbe belefutni, mert a nagy akarásnak gyakran csak nyögés a vége. Ha azonban észreveszed, hogy felkeltetted az érdeklődését, akkor szabad a pálya! De akkor is csak szemérmesen, hagyd, hogy elcsábítson a szemével!

Mert hiába tűnhet múlt századinak az ötlet, a férfiaknak szükségük van a vadászatra, a kihívásra. És ha ez így van, akkor miért tennénk egyszerűvé a dolgukat azzal, hogy azonnal a karjukba omlunk? Igaz ez a szemezésre és igaz ez a tényleges randira. Ha már annyit vártál egy pasira, akkor már nem számít az a plusz pár alkalom, amíg csak tapogatóztok. Tartsd bizonytalanságban, ne legyél egyértelmű abban a kérdésben, hogy akkor mi is van köztetek.

3. Ne hívd fel, és ne hívd (mindig) vissza!

Mi, nők, sokkal inkább hajlamosak vagyunk a telefontól függeni, mint a pasik. A ?Majd hívlak!? mondat utáni, akár napokig tartó hív vagy nem hív parától szeretné mindenki megkímélni magát. Egy biztos, ha érdekled őt és megadtad neki a számod, akkor keresni fog. Kár ennek elébe menni, felhívni vagy SMS-ekkel bombázni, és kiharcolni egy esetleges randit, mert annak egészen más lehet a végkifejlete.

4. Ne érj rá azonnal!

Valamiért a pasik úgy vannak összerakva, hogy még péntek este sem jelentkeznek egy szombati randival kapcsolatban. (Még akkor sem, ha eléggé odavannak értünk.) Ezzel szemben, mi nők már hétfőn tudni szeretnénk, mi lesz a hétvégi program, hogy testileg és lelkileg fel tudjunk rá készülni.

Ha nem jelentkezik péntek délig, akkor sűrű sajnálkozások közepette mondd le a randit, még akkor is, ha amúgy szabaddá tudnád tenni magad. Így ha téged akar, akkor megtanulja, hogy nem szabad várakoztatnia, mert megvan a magad élete nélküle is, amiben viszont könnyen helyet kap, ha időben kapcsol, és tényleg téged akar.

5. Hagyd, hogy segítsen, meghívjon!

Néha nyugodtan akaszd a fogasra az emancipált, öntudatos éned, és hagyj teret a régi szereposztásnak. Mentegetőzés helyett köszönd meg széles mosollyal a bókokat, hagyd, hogy előre engedjenek az ajtóban. És ha valaki a randevún felajánlja, hogy fizet, akkor ne akarj kényszeresen osztozkodni.

A klasszikus leosztás erősítően hat a pasik önbizalmára. Ha mégis nagyon zavar, hogy nem szálltál be a randi költségébe, cserébe ? ha jól alakulnak a dolgok -, hívd meg magadhoz vacsorázni.

6. Nevess vele és hallgasd meg!

Az első találkozások alkalmával hagyd, hogy elkábítson a sztorijaival, hízelegj neki azzal, hogy kikerekedett szemmel hallgatod a történeteit, és ha tényleg tetszik, akkor nevess vele! Cserébe, eszedbe ne jusson mesélni a legutóbbi, zátonyra futott kapcsolatodról, de abba se avasd be, hogyan tervezed a jövőt álmaid férfijával. Egy randevú nem terápia, a pasi pedig nem pszichológus, ahhoz, hogy valóban érdekeljék a problémáid, már szeretnie, de legalábbis nagyon kedvelnie kell.

7. Kerüld a tabuszavakat!

Házasság, esküvő, gyerekek, jövő. Ezek a szavak kifejezetten tabunak számítanak az első időszakban. Ezeket a témákat vagy neki kell felhozni, vagy ismerősök, barátok miatt kerüljenek szóba, különben félő, hogy elijeszted még akkor is, ha amúgy nagyon akar.

Félreértés ne essék, ha már nagyon szeretnél családot és gyereket, akkor ne vesztegesd az energiádat olyanra, akinek belátható időn belül ezek nem szerepelnek a jövőképében. Ez viszont az első egy-két hónapban úgyis kiderül.

8. Ne várd, hogy megváltozzon!

Tudod, mi történik azokkal a ruhákkal, amelyeket megveszel, hogy majd belefogysz, vagy majd beveteted? Rendszerint használatlanul, a gardrób legsötétebb szegletében végzik. Szörnyű hasonlat, de valahogy így van a férfiakkal is.

Kár úgy belevágni egy kapcsolatba, ha már a kezdetek kezdetén fel tudod sorolni azokat a tulajdonságait, amelyeket meg szeretnéd változtatni. Most szólunk: nem fog menni. Az emberek csiszolódhatnak egymáshoz, de ” főleg hosszú távon ” senki nem képes kontrollálni magát. Éppen ezért vagy elfogadod a hülyeségeit és úgy szereted, ahogy van, vagy jobb, ha tovább keresed az Igazit.

Hozzászólások:

One thought on “8 szuper tipp, hogy felbukkanjon az Igazi”

Comments are closed.