7 nőtípus, aki veszélyeztetheti a kapcsolatodat

Bizonyos nők csak lesik az alkalmat, mikor csaphatnak le.

Bár az már régen rossz, ha a pasidra úgy kell figyelned, hogy ne lépjen félre, mégis, jobb félni, mint megijedni, és inkább számon tartani a konkurenciát, mint nem törődni vele. A szem elől tévesztettek ugyanis komoly veszélyt jelenthetnek a kapcsolatra ? elég egy rövid idő, és már rá is hajtanak a pasidra.

Első lépésként figyeld meg, kik lehetnek a potenciális elcsábítók! Ha ismered az ellenségeket, sokkal könnyebben kivédheted a támadást ? így van ez a harcmezőkön és a párkapcsolatokban is.

Az alábbi hét nőtípust mindenképp vedd számításba, amikor a lehetséges konkurenciát felméred.

notipus_barat

A jó fej barátnő

Sok pasinak van nőnemű barátja. Az ilyen személyekre kell a legjobban vigyázni, hiszen vele valószínűleg sokat találkozik, és még jó fejnek is tartja, ezért a nő előnyben van más elcsábítókhoz képest.

A helyes szomszédlány

Nézz körül a közvetlen közeletekben! Lakik a szomszédban egy helyes, fiatal lány? Csak vigyázz, nehogy a pároddal cseréltesse ki a villanykörtét, vagy vele kóstoltassa meg a frissen sült sütijét.

A barátnőd, akire nem is gondolnál

Lehet a barátnőid közt egy vagy akár több is, aki irigyléssel nézi a pasidat, és szó szerint szívesen lenne a helyedben. Az ilyen nőket egy-egy gesztus vagy mondat elárulja, így a radarjaid valószínűleg őket szúrják ki először a veszélyforrások közül.

A  kolléganő

Az egyik legveszélyesebb nőtípus, ugyanis a munkahelyen nem vagy párod mellett, és a nő ezt 100%-ig ki is használhatja. Mérd fel a terepet, vannak-e szexi kolléganői a párodnak, és légy résen!

A főnökasszony

Filmekben gyakorta látni alkalmazottaira rámozduló főnökasszonyokat, ám sajnos a valóságban is előfordulhat ilyen eset. Mivel a munkahelyre nem mehetsz a pároddal, a kollégához hasonlóan ezt a típusú csábítót sem könnyű kivédeni.

Az ex

A párod exe mindenkori veszélyt jelent, hiszen ő régen a szerelme volt. Főleg azok az exek problémásak, akik nem képesek túllépni a szakításon, és akár hívogatják vagy fel is kereshetik a pasid.

A flörtölgető pincérnő

Ha van egy törzshelyetek, vagy a pasi szeret minden nap ugyanott ebédelni a kollégákkal, akkor egy ott dolgozó csinos, pároddal szimpatizáló pincérnő is veszélyes lehet, pláne, ha flörtöl is vele.

A játékos nő

Az a nő, aki még felnőttként sem mond le a játékról, a felhőtlen, gyerekkort idéző szórakozásról, igazán csábító a férfiak számára, hiszen mellette az élet csupa vidámság.

humor_nagy

A vicces nő

Ugyancsak így van ez azon nők esetében, akiket jó humorral áldott meg az ég. A pasik bolondulnak a vicces nőkért, hiszen ki ne szeretne nagyokat nevetni a párjával?

Hozzászólások:

4 thoughts on “7 nőtípus, aki veszélyeztetheti a kapcsolatodat”

Comments are closed.